Al jaren een fantastische plaats.
Bediening is perfect.
Eten is gewone kost,maar zeer goed klaargemaakt.
Al jaren een fantastische plaats.
Bediening is perfect.
Eten is gewone kost,maar zeer goed klaargemaakt.
Mooi en gezellig, vriendelijke ontvangst. Veel keuze op snackskaart. Vlotte en beleefde bediening. Als afsluiter een heerlijke koffie.
Gezellig tearoom en praatcafe met vriendelijke bediening ruime keuze uit snacks en bieren en de bazin heeft een luisterend oor.
Deze zaak werkte samen met onze overnachtingsplaats in Oostduinkerke. Leuke ontvangst, correcte bediening, vriendelijk en eerlijke prijs voor datgene wat we geconsumeerd hebben.
Op een zondag langs geweest om een snack te eten. Het was er druk door de garnaalstoet. Hierdoor alle begrip voor de extra wachttijd. De gerechtjes waren prijs/kwaliteit in orde. Echter de bediening en organisatie liep toch wat mank. Wij zagen gerechten, alsook de onze, op een verkeerde tafel terecht komen. Dezelfde verwarring ook bij sommige andere tafels. Hierdoor liepen de wachttijden nog extra op en waren de obers toch gestresseerd. Het kan ook voor sommige klanten ook wat eigenaardig overkomen dat vooraf moet worden betaald. Wat extra aandacht aan de organisatie en het is een zaak om best terug te keren voor een goed en correct gerecht.