Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Priceline
US$ 120
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 120
Aanbieding bekijken
Vio.com
US$ 120
Aanbieding bekijken
eDreamsUS$ 120
EtripUS$ 120
StayForLong
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (38)
Beoordelingen filteren
38 resultaten
Waardering van reizigers
16
13
7
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
16
13
7
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 38 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2022

Ik ben heel wat gewend .
Maar als ik terug naar Koksijde zou gaan , weet ik dat ik niet meer hoef te zoeken .
Vriendelijke mensen , zeer tevreden .
Zijn er een paar dagen geweest , perfect.
De airco was zeker een pluspunt , het ontbijt... ( meer moet dat niet zijn ) zeer lekker , vooral vers . Proficiat Carnac.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank alari7
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 september 2021

Rustig, klein hotelletje - ontvangst door heel vriendelijke eigenares - nette kamer met aangename moderne badkamer - ontbijt werd aan tafel gebracht en was voldoende groot - zeker een aanrader in Koksijde.

Datum van verblijf: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank EdwinSTE
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 februari 2021

Hotel was goed gelegen - zeer vriendelijke ontvangst - perfecte kamer en badkamer - diner aan 65 euro met aangepaste wijn was echt superlekker - ontbijt ook uitstekend en meer dan voldoende. De bediening op de kamer (corona!) verliep heel vlot. Wij waren echt heel tevreden en zouden het zeker aanraden.

Datum van verblijf: februari 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DLotry
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 februari 2021

Samen met onze zoon van 16 en met de kleine hond, zijn we van zaterdag tot zondag naar hotel Carnac geweest.
In coronatijden is het niet makkelijk, voor niemand.
Maar, het was tiptop in orde.
Kamer netjes, misschien wel wat weinig licht.
Het eten was subliem lekker.
Als we nog eens naar zee komen, moeten we niet meer zoeken, gewoon terug hier boeken.

Datum van verblijf: februari 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PetraBrooth
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 september 2019

De beste overnachtingsplaats tijdens onze meerdaagse fietstocht in Vlaanderen.
De ontvangst door de professionele eigenaresse was bijzonder vriendelijk.
Zij trok alle tijd voor ons uit en liet persoonlijk zien waar wij onze fietsen konden neerzetten.
Kamer 103 is ruim, verzorgd en zeer goed schoongehouden.
Wifi werkte prima. Het was een rustige kamer met geen enkel lawaai en uitstekende kwaliteit van bedden.
Veilige stallingsruimte voor de fietsen.
Ontbijt is ruim verzorgd en van uitstekende kwaliteit.
Centrum en strand liggen vlakbij.
Bij vertrek wederom vriendelijk door de eigenaresse te woord gestaan.
Beslist voor herhaling vatbaar als we nog eens Koksijde aandoen!

Kamertip: Wij verbleven in kamer 103. Zeer rustig. Geen last van lawaai
Datum van verblijf: september 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fietsenalshobby
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken