Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
eDreams
Vio.com
Booking.com
ZenHotels.com
Lol.travel
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (225)
Beoordelingen filteren
225 resultaten
Waardering van reizigers
62
100
40
13
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
62
100
40
13
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 225 beoordelingen
Beoordeeld op 27 april 2023

wij hadden gebruik gemaakt van een bongobon. Kregen geen frisse kamer. Het stonk er enorm en er zaten veel aalputvliegjes. De reuk kwam uit het toilet. Deze was niet goed afgekit en rondom was het vies. Ook brandde er maar 1 lampje boven de lavabo. Toen we dit gingen melden kregen we zelf een lamp mee om te vervangen, doch deze paste niet. Tevens was er een tussendeur naar een andere kamer en deze stond los. Je kon gewoon in-en uit lopen bij de buren. Bij aankomst kregen we onze pasjes voor de deur, met enkel vermelding die kamer. Verder konden we onze plan trekken.
Ik vroeg of dit de standaardkamer was met een bongobon, waarop ze dit bevestigden.
Ons zie je daar niet meer.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Venture22176603840
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 april 2023

Ondanks het mindere weer prachtig weekend meegemaakt met kinderen en kleinkinderen. Klein maar leuk zwembad en voor de kleinkinderen een ballenbad. Vriendelijke bediening en lekker ontbijt- en avondmaal buffet, voor elk wat wils. Ook de prijzen in de bar zijn zeer democratisch. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Vera V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 januari 2023

2 dagen verbleven in het hotel.De kamers zijn een beetje gedateerd,maar wel proper.Het water van de douche werd nauwelijks warm en ook de verwarming in de kamer werkte niet.De bar en het zwembad en de fitness waren wel ok.Ook het ontbijt was goed.We hadden ook 2 uur welness geboekt met Cava en tapas en dit was wel ok.Enkel de hamman werkte niet wat wel jammer was.Het hotel ligt wel wat verwijderd van zowel het centrum van Nieuwpoort als dat van Oost Duinkerke,wat in de zomer geen probleem is maar in de winter bij slecht weer ben je verplicht van de auto te nemen.Ook voor wat oudere mensen zijn er soms te veel trappen te doen,want met de lift geraak je niet overal in het hotel.

Datum van verblijf: december 2022
Bedank Willy W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 oktober 2022

Met bongo bon upgrade kamer - luxe kamer gevraagd, opleg 10 euro. Kamer was volledig gedemodeerd. Schimmel in de badkamer, lavabo's liepen niet door, kastje van de ijskast uit de haak, nauwelijks stopcontacten. Koffie en thé faciliteit, echter amper koffie, thé, suiker, te bespeuren. Ik vroeg op voorhand voor mijn vrouw een glüten- en melkvrij ontbijt, wat via mail bevestigd werd. Helaas na 3x vragen hebben we het opgegeven. 's avonds het warm en koud buffet genomen wat heel pover was. Geen dranken, zelfs nog geen koffie of thé voor toch wel 28 euro per persoon. Wij komen hier al vele jaren, maar wat een teleurstelling nu. Oh ja ik zou een bon van 24 euro via post mogen ontvangen. Hoeft echt niet!

Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank VDPJ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 februari 2022 via mobiele applicatie

We hebben hier de wellness gehuurd voor 3 uren en waren heel aangenaam verrast door de uiterst verzorgde infrastructuur. De ruimte wordt momenteel enkel privaat ter beschikking gesteld, is super clean en voorzien van alle nodige faciliteiten. Er is een grote sauna, een fraaie hammam, een voetbad met zout water, een douche ruimte met 2 regendouches & voor de liefhebbers en een waterton, een super jacuzzi met subliem zicht op de omliggende duinen, een knusse relaxruimte met open haard, salon, ligzetels en een tafel met stoelen, een kleedruimte met alle comfort en. De bar met koelkast is gevuld met heerlijke tapas en warme & koude drankjes naar believen. Bovendien krijg je voor elke persoon twee handdoeken, slippers en een comfortabele badmantel. Kortom alles was voorhanden voor een meer dan geslaagde ontspannende en rustgevende namiddag. Wij kunnen deze voorziening dan ook met heel veel genoegen heel warm aanbevelen aan alle enthousiastelingen van deugdoend genieten in een wellness.

Kamertip: Zeker tijdig reserveren ü!
Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ericd233
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken