Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 137
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 144
eDreamsUS$ 137
Agoda.com
FindHotel
Etrip
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (136)
Beoordelingen filteren
136 resultaten
Waardering van reizigers
42
65
17
5
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
42
65
17
5
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 136 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2021

We waren hier met de Flair bon en kregen meteen een vriendelijk ontvangst van de eigenaar. Ons hondje was ook welkom en mocht zelfs mee naar het ontbijt, wat we heel fijn vonden natuurlijk. Ondanks de drukte (merkbaar bij het ontbijt) was hier op de kamer niets van te merken. Zeer stil en ook een heel fijn bed. Flesje cava op de kamer was ook zeer aangenaam! Een aanrader dus. Goede ligging ook, vlak bij het strand. Perfect!

Datum van verblijf: juli 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kathleenplmrs
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juli 2021

Goed gelegen hotel in het centrum van De Panne.

De ontvangst was hartelijk en we kregen bij aankomst de nodige uitleg. Pluspunt is dat het hotel over een eigen private parking beschikt.

De kamers zijn misschien wel een aan update toe (vast tapijt op de kamer) maar zijn zeker ruim genoeg en zeker gerieflijk.

Het ontbijt was gevarieerd en lekker.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Klaartje72
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 september 2020

Was er in augustus voor een tweede maal en opnieuw werd ik gecharmeerd door dat Westvlaamse onthaal, dat zo pittoresk, zo gemeend en zo smaakvol is. Ook het hotel is smaakvol en leuk ingericht. De kamers zijn voldoende ruim en voorzien van alle modern comfort. Het ontbijt ( deze keer wel onder coronanormen ) is ruim en voorzien van heerlijke verse produkten. De bar zelf heb ik niet specifiek gebruikt, vandaar geen beoordeling. Het enige jammere aan de zaak, anders waren er 5 bollen gekleurd is dat je er 10 euro /dag moet betalen voor de bijhorende parking, die op zich niet al te groot en zeker weinig gebruiksvriendelijk is. Voor de rest, prima hotel, zeker aanbevelenswaardig.

Datum van verblijf: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank johandes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 december 2019

Eén van de mooiste kamers die ik ooit in deze prijsklasse heb kunnen krijgen. Machtig bed. Doucheruimte en WC gescheiden. Ontbijt in buffetvorm geserveerd in een mooie, moderne ruimte. Vriendelijk onthaal.

Datum van verblijf: december 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
5  Bedank boltiman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2018

Hotel met prachtige en ruime vernieuwde kamers. Het hotel heeft een uitstekend restaurant !!! Een aanrader. Volgens de omstandigheden zullen we waarschijnlijk nogmaals verkopen. Moet ook in de winter aangenaam verblijf zijn aan zee.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Eddie E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken