Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van 'T Zeiltje

'T Zeiltje
Geclassificeerd als nr. 6 van 105 Restaurants in De Panne
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Top restaurant met top bediening in een gezellig kader buiten. Terras was lekker verwarmd en bediening was dik in orde

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank paulvC2729PZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (490)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 490 beoordelingen

29 juli 2021 beoordeeld

Een heel fijn zaakje. Zeer lekker eten en drinken ( cocktails mmmmm).
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel ondanks de drukte.
Geen lange wachttijden en mooi verzorgd lekker eten. Top

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lenelotje3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2021 beoordeeld

Lekker gegeten , mooi gepresenteerd en zeker niet slecht . Eten mocht wat warmer zijn . Apero was nog niet uit of eten was er reeds maar is hier beetje algemene trend , te dicht bij Franse grens

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Johan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede brasserie. Dochter at een lekkere pizza, zoon zijn pasta was ook er lekker. Zelf koos ik voor de rundsbrochette,.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Tour22806984647
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je nu een plaats kan noemen waar alles zalig lekker is, dan is het hier
Niets, maar dan ook niets op aan te merken
Personeel super vriendelijk en behulpzaam
Alles wat we vroegen was ok, eerst appero en graag wat tijd ertussen, geen probleem meneer, roep maar wanneer je wil eten
Alkes supervers, erwtjes, asperges, frietjes....
Gaartijd zoals gevraagd
Dit is een plaats om terug te komen
Daarvoor gaat men op weekend

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Curious25521102780
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 'T Zeiltje bekeken, bekeken ook

De Panne, West-Vlaanderen
De Panne, West-Vlaanderen
 
De Panne, West-Vlaanderen
De Panne, West-Vlaanderen
 

In 'T Zeiltje geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.