eDreamsUS$Ā 218
Agoda.comUS$Ā 217
ZenHotels.com
Lol.travel
Beoordeeld op 2 januari 2018

Op 11 december2017 riep de Belgische overheid op om onnodige verplaatsingen met de wagen te vermijden wegens uitzonderlijke weersomstandigheden. Het openbaar vervoer in West-Vlaanderen werd die dag gestaakt vanaf 20u00. Wij annuleerden daarom 's ochtends onze reservatie voor die avond, via telefoon én via e-mail. Tot onze teleurstelling werd de overnachting toch aangerekend op onze Credit Card-rekening (op 10 December dus 1 dag vóór de geplande aankomst). Ondanks bemiddeling door Booking.com beroept het hotel zich op zijn annulatie regels en weigert terug te betalen (wegens Booking.com, bij rechtstreekse boeking had het wél gekund). In tegenstelling tot de verwachting die de hotelstaf creëerde voor een hotelvoucher wordt ook die niet aangeboden. Dit hotel rekent dus schaamteloos een verblijf aan dat wegens uitzonderlijke weersomstandigheden is geschrapt.

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 9 juni 2017

Op zoek naar een kamer met uitzicht op zee kwamen we dit hotel tegen.
Vriendelijke receptie, redelijke prijzen en goed geoutilleerde kamer onder de hanenbalken.
Wandeling langs de zee, zeelucht gesnoven.
Vroeg naar bed.
Heerlijk ontbijt met (zelf) geperste sinaasappelsap, eitjes, croissants; mijn hartje wat wil je nog meer.
Niet te vergeten: de koffie was uitstekend.
U begrijpt het: een aanrader...

Kamertip: Uitzicht op zee...
Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 22 april 2017

We zijn hier nu voor de derde keer, nu hadden we een kamer met uitzicht op de dumont wijk. De kamer zat tegenover de ontbijtkamer, waar we totaal geen last van hebben gehad. De kamer was ruim, enige nadeel de tv zat rechtsschuin in de kamer, vanuit bed lastig te bekijken.
Het ontbijt was tot in de puntjes goed verzorgd, gastheer vroeg elke morgen hoe we ons eitje wilden hebben.
Bij de ingang vanaf de boulevard staan een drietal zeer leuke ouderwetse strandstoelen.
Je mag gratis gebruik maken van het zwembad/ wellness / fitness van Hotel Donny, ongeveer 250 meter verderop. Hier kan je ook gratis je auto parkeren.
Als hier geen plek is kan je nog makkelijk je auto kwijt in de wijk achter het hotel.
Vanuit hotel loop je zo het strand op of je pakt de kusttram naar verschillende kustplaatsen.
Eetgelegenheden zijn in de directe omgeving talrijk aanwezig. Supermarkten. bakkerijtjes zijn op loop afstand.

Kamertip: Als je voor goedkopere kamers gaat kies je voor de achterkant, duurder is met zeezicht.
Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 26 augustus 2015

We waren al 2 keer in dit hotel, en werden er altijd vriendelijk ontvangen. De kamer met zicht op zee is ruim en comfortabel, en heeft een uitstekend bed. Het ontbijt is uitgebreid en zeer verzorgd. De ligging is schitterend : op de zeedijk. We komen hier graag buiten het zomerseizoen, met onze 2 hondjes om lange strandwandelingen te maken, en genieten van de rust in dit uitstekende hotelletje.

Datum van verblijf: januari 2015
Beoordeeld op 8 juni 2015

Vriendelijke ontvangst. Grote kamer. Uitstekend ontbijt. Parkeren kon bij het nabijgelegen hotel Donny. Mooie boulevard. Kort bij het gezellige centrum. Uitchecken ging snel en ook heel vriendelijk. Een hotel om nog eens terug te komen. Jammer dat er geen restaurant en bar in het hotel is. Wel voldoende in de omgeving.

Kamertip: Als je slecht ter been bent is dit hotel niet zo geschikt omdat je bij dit hotel niet kan parkeren.
Datum van verblijf: juni 2015