Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
HolidaySN

Fijn hotel

Beoordeling van Plopsa Hotel
4,0 van 5 bollen17 jun 2024 beoordeeld
We zijn net terug van 5 dagen Plopsa hotel.
Mooi proper hotel, tickets plopsaland, plopsaqua waren inbegrepen.
Eten was wel echt elke avond helemaal hetzelfde. Een beetje variatie was wel fijn geweest.
Verder zijn de prijzen voor drank ook nog steeds bijzonder hoog.
Verder leuke vakantie gehad.

Kleine tip:
Wanneer het park dicht is, is er s'avonds echt niets meer te beleven voor de kinderen.
Misschien nog ergens een kleine mini disco ofzo organiseren zou tof zijn.
Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Bezocht met familie
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 132
  • Booking.com
    € 132
  • Expedia.com
    € 129
  • Hotels.com
    € 129
1.8 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 338
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 338
  • Booking.com
    € 249
  • ZenHotels.com
    € 337
2.1 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 176
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 174
  • Expedia.com
    € 174
  • Priceline
    € 176
2.4 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 129
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 129
  • Hotels.com
    € 129
  • Priceline
    € 129
2.2 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 162
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 162
  • Vio.com
    € 162
  • eDreams
    € 162
2.4 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 142
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 126
  • Hotels.com
    € 126
  • Vio.com
    € 142
2.5 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
€ 159
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 159
  • Vio.com
    € 159
  • eDreams
    € 159
2.5 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 292
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 292
  • Booking.com
    € 282
  • Priceline
    € 282
2.6 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Zwembad
€ 130
  • Expedia.com
    € 130
  • Hotels.com
    € 130
  • Vio.com
    € 130
2.4 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 171
  • eDreams
    € 171
  • Vio.com
    € 171
  • Agoda.com
    € 171
2.5 km van Plopsa Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in De Panne bekijken
Beoordelingen (51)
Beoordelingen filteren
51 resultaten
Waardering van reizigers
28
10
1
7
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
28
10
1
7
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 51 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juni 2024

Er was een actie van 15% korting op je verblijf in juni, we waren in de veronderstelling dat de prijzen automatisch aangepast waren op de site, zondagavond 5 minuten na het betalen ontdekte we dat het met een kortingscode ‘zomerdeals’ was , ik nam maandag morgend onmiddelijk contact op met het hotel om dit nog aan te passen, klantvriendelijkheid een dikke nul aan de telefoon en de receptie , ze konden dit na overleg met de directie niet meer aanpassen ( 10uur na de boeking ) ik was dus in de verkoopstruk getrapt. 490€ voor 1 overnachting in een standaardkamer is nog niet voldoende, want op de kamer zetten ze k3 chips in het zicht van je kinderen , die je dient te betalen als je ze opent aan !!4,99€ per zakje!!.
Bij het zwembad kan je een locker ?!huren!? voor 5€!! waarvan je 2€ waarborg terugkrijgt. Mij zien ze hier niet meer, je voelt je hier zwaar in het zak gezet, drank is niet inbegrepen bij het buffet die je tegen woekerplopsaprijzen dient bij te betalen. Verder was de kamer niet grondig schoongemaakt.
Mooi hotel maar nog veel werkpunten aan klantenbinding.

Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank WoutersGlen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 maart 2024 via mobiele applicatie

Bij aankomst word je vlot en vriendelijk geholpen, geen vraag is teveel.
De lobby is indrukwekkend en geeft al een goed beeld van wat je te wachten staat in de kamers.
Onze kamer (premium thema) was zeer ruim, kraaknet en perfect in orde. Een zeer comfortabel bed en een goed verlichte badkamer met grote inloopdouche maakten er een totaalplaatje van.
Het andere gezin had de Piet Piraat suite, een geweldig en tot in detail uitgewerkt verblijf.
Diner en ontbijt zijn uitgebreid en heel lekker. Zeer attente medewerkers, en de bezoekjes van Bumba en Maya waren absoluut een kers op de taart. Deze namen ruimschoots de tijd om aan elke tafel op de foto te gaan met wie het maar wilde. Succes verzekerd bij ons kleinzoontje !
Het was een topweekend.

Datum van verblijf: maart 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank Slainte13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 januari 2024

Triestig gesteld. Kamer héél vuil en vies.
Badkamer vuil. Zetel vol frisdrank. Bedranden vuil. Ronduit schandalig.
Is de 4 de keer dat we komen waarvan het poetsen te wensen overlaat.
Vuil badhanddoeken in de kast.
Veel lawaai s nachts.
Heel teleurgesteld.

Datum van verblijf: januari 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank ellyvQ7636CB
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 oktober 2023

Website is onduidelijk. Blijkt ook binnenkomst. Willen gaan zwemmen. Zegt de receptionist alleen daar moet je heen. Komen terug aan de balie. Waar zijn de zwemkaartjes? Sorry heeft u niet. Dus wij niet zwemmen. Dus maar meteen nog een vraag gesteld. En de kaartjes voor morgen? Heeft u niet. Sorry... boeken hotel in veronderstelling dat op dag na aankomst entree is inbegrepen. Nee dus! Ze weten het. Want in Nederland is het herfstvakantie en in België niet... dus geen gratis kaartjes bij de hotelovernachting van meer dan eur 300 voor 2 volwassenen en een kind inclusief ontbijt.
Efteling hotel is dus goedkoper!!!
Want morgen zijn we bijna Eur 150 - extra kwijt. Kortom: onbetrouwbaar!

Kamertip: LET OP: in hotel prijs vaak het entree kaartje niet inbegrepen. Dus relatief heel duur
Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank MathijsR5
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2023

Mijn verblijven in het Plopsa Hotel zijn altijd een bron van vreugde. Het is een ideale aanvulling op mijn avonturen in Plopsaland De Panne en Plopsaqua. Het hotel biedt niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook een heerlijke sfeer die doordrenkt is met de magie van Plopsa. Het personeel doet er alles aan om je verblijf aangenaam te maken, en de themakamers voegen een extra dosis plezier toe. Kortom, het Plopsa Hotel is de perfecte plek om na een dag vol plezier te ontspannen en je voor te bereiden op meer avonturen in de wereld van Plopsa. Ik ben altijd zeer tevreden wanneer ik hier verblijf!

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Anoms100
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken