Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 190
Agoda.comUS$ 190
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (43)
Beoordelingen filteren
43 resultaten
Waardering van reizigers
27
7
1
6
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
27
7
1
6
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 43 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2023 via mobiele applicatie

Een heel mooi en goed gethematiseerd hotel, met erg prettige sfeer. Het personeel was heel vriendelijk en attent. De kamer was ruim en onze kinderen vonden de aankleding heel mooi. Uitgebreid en smakelijk buffet, zowel in de ochtend als in de avond. En natuurlijk ideaal om vanuit het hotel direct het park en waterpark in te kunnen! De ideale plek om een verblijf in Plopsaland te verlengen, zodat je de sfeer niet hoeft te verlaten.

Kamertip: Er is gereserveerde parking voor hotelgasten, hoewel we in het hoogseizoen het hotel bezochten konden we vlakbij de ingang parkeren.
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Wouter B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juli 2023

Wij verbleven 1 nachtje met 2 volw en 2 kindjes (3,5j en 5,5j) in een luxe suite. We hadden een ondergrondse parkeerplaats. De kamer was ruim, alsook de badkamer, onmiddellijk heet water, shampoo/conditioner aanwezig. Wij hadden 2x zakje chips + 2x 1l water incl. ‘s Avonds buffet in het hotel (veel verschillende gerechten, maya & bumba gingen aan elke tafel langs en namen uitgebreid tijd voor foto’s), ontbijtbuffet: lekker en veel keuze (zelfs fristi, kidibul, verloren brood, …) alsook bumba langs de tafels. We zijn zeer tevreden.

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Explore17535278640
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 december 2022 via mobiele applicatie

Wij zijn net terug van een paar geweldige dagen in het plopsahotel en plopsaland.
Met 2 kinderen van 1,5 en 3,5 jaar was het een enorme belevenis. Ze hebben de tijd van hun leven gehad. Het ontbijt/diner was prima, een uitgebreide keuze waar altijd wel wat tussenzit.

Pluspunten:
- Mooi, schoon hotel
- vriendelijk personeel
- combi hotel en Plopsaland is perfect ( even een dutje doen voor de kids in het hotel maakt t allemaal wat makkelijker)
- op elke verdieping een magnetron voor het verwarmen van de flesjes
- hele schone toiletten en verschoon ruimtes voor baby’s
- ondanks dat er ontzettend veel kids verblijven in het hotel heb je geen last van de hotelkamers naast je.
- mooie themakamers
- tijdens het ontbijt en avondeten komen paw patrol, maja, bumba, de kerstman langs bij de tafel… kids mogen op de foto ( hele leuke belevenis voor de kinderen)
- het park biedt veel mogelijkheden voor jonge kinderen
- korte wachtrijen ( tussen kerst en oud en nieuw)

Aandachtspunten:
- De douchecabine is erg glad voor kleine kinderen, wellicht is een antislip matje wel handig om ongelukjes te voorkomen.
-Een waterkoker in de kamer zou fijn zijn, vooral met nog kleine kids voor het maken van flesjes ( er staat alleen een koffiezetapparaat wat ook fijn is)
-Vers fruit voor kinderen ( appels, peer,banaan etc) in het restaurant ipv blikfruit.
- Drank zit niet inbegrepen in de prijs, goed verdienmodel maar je betaald al best wat voor een paar dagen, wellicht alle niet alcoholische dranken incl doen.

Wij hebben enorm genoten en raden dit hotel dan ook zeker aan. De kinderen hebben een fantastische tijd gehad.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Travel_Fun_Food_Writ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 november 2022 via mobiele applicatie

Een nachtje slapen om het park goed te verkennen is perfect.
Ruime kamer met een groot bed.
Badkamer is erg ruim.
Alles wat goed schoon waar ik altijd wel op let.
Avond eten en ontbijt was prima, niet hoogstaand maar prima. Leuk dat er nog figuren gedag komen zeggen.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Nug83
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2022 via mobiele applicatie

Een nieuw themahotel, met enkel bekende "gezichten". Voor kindjes, en stiekem voor ouders een ware sensatie. Alles ademt "studio 100". Aankleding, restaurant, bediening (en mischien ook de prijs ja).
De kamers zijn mooi, ruim, proper, op elke gang microgolf voor de papflesjes. De restaurants hebben zeer uitgebreide en lekkere keuze. Alle gerechten worden constant aangevuld. Maar het allerbelangrijkste mischien wel, ondanks de gigantische werkdruk (dat zie je aan de rush van de medewerkers) zijn de werknemers van de eerste tot de laatste supervriendelijk! En dat verdient een 6 op 5. De 4 op 5 is omdat het best duur is, maar welk themahotel is dat niet🤷‍♂️

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Brambollino
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken