Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Betaalbare fine cuisine in De Haan - aanrader !”
Beoordeling van L'Esperance

L'Esperance
Geclassificeerd als nr. 1 van 84 Restaurants in De Haan
Prijsklasse: € 37 - € 49
Keukens: Belgisch, Mediterraan, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Wij beschikken over een kleine wekelijks wisselende kaart en een dagdagelijks verschillend lunch/diner-menu allen volgens marktaanbod. Wij houden graag rekening met allergieën mits deze op voorhand telefonisch zijn doorgegeven . Reservaties enkel telefonisch van donderdag tot maandag . Met vriendelijke groet kijken wij uit naar u komst . L'esperance
2 mei 2023 beoordeeld

Een feest voor het oog en de smaakpupillen - zeer vriendelijke en goede bediening - echt een aanrader - 5 sterren voor dit restaurant!

Datum van bezoek: mei 2023
2  Bedank MyriamDidier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (371)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 371 beoordelingen

5 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben huisje aan de kust en proberen maandelijks te gaan en een lekker restaurant bij esperance te boeken
Iedere keer is het superlekker.
Het is sterren eten zonder meer

Datum van bezoek: februari 2023
1  Bedank dirk323839
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Van het 'groetje uit de keuken' tot en met het dessert, de keuze van de lekkere wijnen door de fijne en attente kelner was dit een heerlijk culinair feest. Hier staat een uitmuntende chef aan het vuur!

Datum van bezoek: februari 2023
Bedank polsturtewagen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein gezellig restaurant waar de chef in zijn open keuken het lekkerste eten maakt
Correcte en vlotte bediening
Wij komen terug!

Datum van bezoek: december 2022
1  Bedank daniellesN6878FH
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals altijd TOP !! Streling voor het oog en de tong ! Ook bediening met klasse ! Je voelt je hier thuis , met masterchef !

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank Pasdan1710
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die L'Esperance bekeken, bekeken ook

 
De Haan, West-Vlaanderen
De Haan, West-Vlaanderen
 

In L'Esperance geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.