StayForLong
Trip.com
Beoordeeld op 25 november 2022

We hebben het ongelooflijk naar ons zin gehad in het mooie hotel. Het lag dicht in het centrum, dus zowel de winkels als het centraal station was niet veraf. Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Een top weekend!

Kamertip: Vraag voor de begane grond!
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 27 oktober 2022 via mobiele applicatie

Kamer was boven koffieshop wat te ruiken was, overburen een snack tent die de hele nacht open is met vreselijk veel geluidsoverlast. We hebben nauwelijks kunnen slapen. Heel jammer, want hotel is op loopafstand van musea en restaurants.

Datum van verblijf: oktober 2022
Tania Menu, General Manager van Hotel Duinhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2022

Deze beoordeling is niet van toepassing op hotel Duinhof in De Haan; deze is gelegen in een zeer rustige residentiƫle wijk. Misschien een naamgenoot in een drukke stad?

Beoordeeld op 19 augustus 2022 via mobiele applicatie

Leuk hotel! We hadden een kleine kamer maar dat was prima voor 1 nachtje. Het personeel is zeer vriendelijk en persoonlijk. Hotel is verder mooi, schoon en modern ingericht. Deuren kun je openen door middel van je telefoon, niet iedereen kan zomaar het hotel in lopen wat een fijn gevoel geeft.
Enige minpuntje vonden wij dat het nogal gehorig is, vanaf buiten hoor je veel geluid (logisch in een drukke straat), maar ook vanaf de hal hoor je andere gasten heen en weer lopen en deuren dichtdoen. Gelukkig kun je gratis oordopjes ophalen bij de receptie.
Wij hebben een fijn verblijf gehad en zullen dit hotel ook zeker aanraden!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 6 augustus 2021 via mobiele applicatie

Het zijn fijne en schone kamers. De mensen daar zijn heel vriendelijk en helpen je graag! Je zit in een hele gezellige straat en bent voor veel plekken makkelijke bereikbaar. Top!! Ik zou dit iedereen aanraden

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 8 juli 2021 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel met ruime tuin en verwarmd zwembad. Eigen parkeerplaatsen,ook plaats vr fietsen.Hadden 2 kamers op gelijkvloers met directe toegang tot zwembad en privƩ terrasje.Ruime kamers, heel gezellig met ruim bed.Ontbijt heel uitgebreid en alles vers. Uitbaters en personeel heel vriendelijk.Topadresje.

Datum van verblijf: juni 2021