We konden voor onze eerste hotelervaring van onze pasgeboren, 3-weken oude zoon en de verjaardag van mijn vrouw geen betere plek bedenken dan Romantik Manoir Carpe Diem. Van bij het onthaal in dit zeer charmante hotel voel je de warmte en gastvrijheid die uitgaat van Claudine, Patrick en de volledige staff.
Het zit 'm in de details: van het overbodige, maar zeer attente 1 minuut durende en persoonlijke 'taxi-ritje' van gastheer Patrick die me wilde verzekeren dat ik voor mijn ochtendjogging zeker het ingangspaadje naar het bos richting Wenduine niet zou missen, tot het spontane vuurwerkfonteintje op de muffin bij het verjaardagsontbijt voor mijn vrouw vanwege gastvrouw Claudine, je voelt aan alles dat je in dit hotel helemaal in de watten wordt gelegd en dat geen moeite hen teveel is.
Heel verkwikkende nacht gehad in de loft, in een zeer comfortabele, bijzonder stille kamer. Het ontbijt is rijkelijk en vers en hadden we niet moeten uitchecken om 11u, zaten we daar nu waarschijnlijk nog.
Het hotel is gelegen in een heel rustige omgeving, op wandelafstand naar het strand, waardoor we vlot met de buggy door de rustige straten konden kuieren en de Belle Epoque villa's konden bewonderen.
Kortom, een fantastische ervaring. Wij komen zeker terug!