Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer prijzig.”
Beoordeling van Villa de Torre

Villa de Torre
Geclassificeerd als nr. 9 van 83 Restaurants in De Haan
Prijsklasse: € 35 - € 90
Beschrijving: Lekker - gezond - lokaal - duurzaam - gastvrij. Vis- en Zeevruchten restaurant. Pure en gezonde keuken met dagverse producten uit zee & veld. Gastvrije en vlotte service. Universele (h)eerlijke wijnen en locale bieren. Optimale prijs/kwaliteit. Gezellig interieur met zonnig terras aan het authentieke Belle-Epoque tramstation.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Lekker - gezond - lokaal - duurzaam - gastvrij. Vis- en Zeevruchten restaurant. Pure en gezonde keuken met dagverse producten uit zee & veld. Gastvrije en vlotte service. Universele (h)eerlijke wijnen en locale bieren. Optimale prijs/kwaliteit. Gezellig interieur met zonnig terras aan het authentieke Belle-Epoque tramstation.
15 januari 2024 beoordeeld

Mooi gebouw, zowel vanbinnen als vanbuiten. Correcte service zonder lange wachttijden. Het enige negatieve is de hoogte van de prijzen, waardoor er geen goede verhouding prijs-kwaliteit meer is.

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Vvvcccggg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (237)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 237 beoordelingen

9 januari 2024 beoordeeld

Heel lekker gegeten. Heel vriendelijk personeel en niet te lang moeten wachten op het eten. Een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank TruijensH
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 september 2023 beoordeeld

Beste visrestaurant van De Haan en omgeving. Alles top, zowel eten als bediening. Prijs/kwaliteit perfect.

Datum van bezoek: augustus 2023
Bedank GuiGustIsi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 augustus 2023 beoordeeld

De gerechten zijn overprijsd voor wat je op je bord krijgt.
Ik vroeg een Tagliata à point gebakken. Ik krijg saignant op mijn bord.
Ik vroeg een Aperol Spritz. Ik krijg een half glas gevuld met ijsblokjes waarbij de gaatjes tussen de ijsblokjes gevuld zijn met een flauwe mengeling van een minimum dosis Aperol met witte wijn. Van Spritz niets te bespeuren. De Kir was qua hoeveelheid een groot eierdopje.
Idem voor de witte wijn in glas. We zagen de barman later op de avond vakkundig 2 glazen met witte wijn terug gieten in de fles. Ik vraag een Tongerlo van 't vat. Ik krijg een half glas met meer schuim dan bier.
Zakje met brood is eerder symbolisch.
Goed voor één keer.
Overpriced, underperformed.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Horecainspecteur
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 augustus 2023 beoordeeld

Heerlijk ! Vriendelijke bediening met mooie beschrijving van het gerechtjes.
Zalig genoten van de met liefde geserveerde gerechtjes. Een aanrader ! Hier komen we zeker nog eens genieten!

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank corineb503
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Villa de Torre bekeken, bekeken ook

De Haan, West-Vlaanderen
 
De Haan, West-Vlaanderen
 

In Villa de Torre geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.