Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
184 US$
176 US$
View deal
BESPAAR 8 US$
Gratis annuleren tot 14/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
184 US$
176 US$
View deal
BESPAAR 8 US$
Gratis annuleren tot 15/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
184 US$
176 US$
View deal
BESPAAR 8 US$
Gratis annuleren tot 15/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
eDreams176 US$
Priceline176 US$
Trip.com184 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (642)
Beoordelingen filteren
642 resultaten
Waardering van reizigers
337
236
53
9
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
337
236
53
9
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 642 beoordelingen
3 weken geleden beoordeeld

Heel lekker ontbijt en diner, ontzettend vriendelijk personeel en een aangenaam ontvangst!
Spijtig van de (voor ons) te harde matras en de kerkklokken die s'morgens wel goed te horen zijn in de kamer aan de straatzijde.

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank geertsdave
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 weken geleden beoordeeld

De ontvangst was keurig, het inchecken verliep vlotjes. Het personeel was gedurende ons verblijf erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer viel me wel wat tegen voor dit luxe tarief. Het was een nette en schone kamer, maar vrij standaard in faciliteiten, en niet groot.
Het zwembad is vrij toegankelijk, maar voor sauna en jacuzzi moet gereserveerd worden. Die informatie hadden we vantevoren niet, dus toen we aankwamen was er niet veel meer mogelijk voor ons, we hebben die ervaring dan ook gemist. Het zwembad is vrij klein, dus als het druk is is het wel een uitdaging om daar de covid maatregelen te respecteren.
Wij hadden het Paasarragement met 7-gangen diner geboekt, en het eten was niet spectaculair maar gewoon goed. Genoeg afwisseling en de porties perfect voor zoveel gangen. Jammer dat het aperitief aan de start van het diner werd geserveerd waardoor het aperitief meteen ook het drankje voor het voorgerecht werd. We hadden de zalm liever met een lekkere wijn genuttigd.
Een echt minpunt was de ronduit slechte kwaliteit van de wifi op de kamer. Die bleek beter rond de receptie, maar daar heb je op je kamer weinig aan.

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 538moniquev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2021

Zwembad en sauna aan vernieuwing toe betegeling sauna is gevaarlijk (zeer slipperig) maar functioneerde nog goed De kamers zijn comfortabel maar kunne misschien ook een kleine opfrissingsbeurt gebruiken

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank nansiemaes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2021

Vriendelijke ontvangst, propere en ruime kamer, heel lekker eten (omwille van Corona op onze kamer). Personeel deed alle moeite om ons verblijf aangenaam te maken, ook al moesten ze voor elke gang enkele trappen op en af.

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Marleen G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2021

Ondanks de coronamaatregelingen een SUPER verblijf gehad !! Het ontbijt en diner op de kamer was super lekker en heel vriendelijke bediening !! Het zwembad was na een lange wandeling heerlijk . De kamer was zeer netjes .

Datum van verblijf: maart 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank PhilippeB2898
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken