Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
eDreams
Priceline
US$ 160
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 06/04/23
Agoda.comUS$ 160
Vio.comUS$ 160
EtripUS$ 160
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (194)
Beoordelingen filteren
194 resultaten
Waardering van reizigers
38
74
46
25
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
38
74
46
25
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 194 beoordelingen
Beoordeeld op 30 december 2022

Prima plaats om met kinderen te doen. Je merkt ook vanaf je aankomt dat er heel veel kinderen overal rondlopen en ook het hele domein is er op afgestemd.
Wij hadden een kamer die vrij groot en erg netjes was. Aan de rest van het gebouw zie je wel dat het al wat ouder is maar je zag dat ze aan sommige stukken schilderwerken aan het doen waren dus dat is ok.
Wij hebben diner gegeten in het 'wine & dine' restaurant en de steaks waren daar erg goed!
Soit, niet direct geschikt om als koppel een rustig weekendje te doen maar met kinderen erbij is het zeker een keer de moeite.
Nog één ding: de omgeving is echt supermooi, ik denk dat ik alleen daarvoor in de zomer nog eens terugkom.

Datum van verblijf: december 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank kristofluyten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 november 2022

Ik en mijn echtgenote waren daar 3 overnachtingen en dit in samenwerking met wandelsport Vlaanderen waarvoor onze dank voor de organisatie top met prachtige wandelingen de Kamer en douche waren best ok maar wat het eten betreft en wat we daarvoor betaalden er was wel altijd wat tekort en veel mensen deden daar hun beklag over als je weet hoeveel mensen in het gebouw zijn en je geeft lamskoteletjes zorg dan dat er meer dan genoeg zijn maar niet moet naar plan B zonder dan maar te spreken van de drukte bij het aanschuiven om binnen te gaan wat een chaos op vrijdagavond vooral er staat daar iemand controle te doen of je er wel hoort te zijn geef bij het inchecken een polsbandje en het zal al veel vlotter gaan bij de controle nu moet alles op papier gebeuren de bar was wel best ok voor ons was het de 1 ste keer maar jammer van wat we ervoor betaalden diegene die er de vorige jaren ook waren zeiden zelf dat het heel wat minder was op 17 december gaan we naar Oostende laat ons hopen dat het daar wel best goed is!

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Maheur
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 november 2022 via mobiele applicatie

Nette kamers, lekker buffet, tof zwembad met bubbelbad en sauna, leuke bar, vriendelijk personeel, veel activiteiten en last but not least: verschillende mooie wandelingen starten aan het hotel.

Werkpuntje : heel lang aanschuiven aan het buffet. Het diner start pas om 18.30, uurtje vroeger starten zou misschien voor iets meer spreiding zorgen.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank BoontjeMoontje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2022

De badkamer was vuil en de zeep snel op. Er was geen airco in de kamer. De tapijt in de gang was ronduit smerig en in jaren niet meer gestofzuigd. Het kuispersoneel komt daar nooit. De kamer was ook niet rustig. De hele avond tot 24 u en van 's morgens 07u was er lawaai van de verluchting van de refter. De receptiedame was onvriendelijk omdat we in een ander restaurant wilden eten en wou pas de volgende dag ons in Le Petit Buffet laten eten dat veel gezelliger was dan de grote refter. Het eten was echt grootkeuken. De soep was slecht en de saladebar was heel mager van aanbod. De warm eten was wel goed maar weinig aanbod. Het geheel van de refter want buffet is geen goed woord geeft een troosteloze indruk. Het enige dat goed is aan het hotel is de animatie, de sport en de gratis parking. Maar toch zal dit niet helpen en gaan we zeker niet meer terug.

Kamertip: Zeker niet de twinkamers met nummers 6000 vragen want daar maakt de verluchting lawaai van 07u tot 24u 's avonds.
Datum van verblijf: augustus 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank iriso17
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 mei 2022 via mobiele applicatie

Organisatie dikke nul ! In de eetzaal krijgt men een genummerde tafel toegewezen. Maar onze tafel werd toegewezen aan meerdere koppels. Gevolg discussie wie mag op die genummerde plaats zitten...blijkbaar waren we niet alleen met dit probleem...ook andere gezinnen hadden dit probleem. Op zaterdagavond zijn de tafels in de bar gereserveerd door een groep...waar moeten wij dan zitten als koppel als we iets willen drinken.
Onthaal aan de Receptie ondermaats. Amper uitleg waar onze kamer was in een heel groot hotel...verschillende restaurants... we wisten niet in welk restaurant we moesten gaan eten...het personeel wist het evenmin...

Kamertip: Een verblijf voor meerdere dagen is niet aan te raden. Voor een evenement zoals ´la chouffe classic´ fietstocht is het hotel ideaal gelegen 1 nacht is voldoende.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dc v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken