Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 159
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 142
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/04/23
Hotels.com
US$ 142
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/04/23
TravelocityUS$ 142
PricelineUS$ 171
eDreamsUS$ 159
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (506)
Beoordelingen filteren
506 resultaten
Waardering van reizigers
163
191
78
36
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
163
191
78
36
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 506 beoordelingen
Beoordeeld op 9 december 2022

Heel vriendelijk personeel die je in het Nederlands aanspreekt, super bediening, overheerlijk ontbijtbuffet, een dikke pluim voor de chef kok echt genoten van de menu's en de a la carte. Als er dan echt één minder puntje is, is dat de sauna pas later dan 16u opgestart werd

Datum van verblijf: oktober 2022
Bedank Vercr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hotel du commerce houffalize, General Manager van Hotel du Commerce, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2023

Beste Gast,
Wat leuk om te lezen dat u ons welkom in het hart van onze mooie Ardennen op prijs stelde. Wat fijn dat ons personeel voor zo'n super verblijf heeft kunnen zorgen. We delen de complimentjes zeker met ons team en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te verwelkomen. Met vriendelijke groet.
Muriel
Team Cocoon Hôtel du Commerce

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2022

Heel vlotte en vriendelijke bediening (ook in het Nederlands :)).
Het hotel is centraal gelegen in Clervaux (handig om te gaan wandelen) en heeft een (gratis) parking voor gasten.
De kamers zijn net en goed onderhouden. De sauna en het zwembad zijn leuk om na een wandeling de spieren terug te ontspannen.

Datum van verblijf: november 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank VictorDries
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hotel du commerce houffalize, General Manager van Hotel du Commerce, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2022

Beste Victor,
Bedankt voor het compliment, maar ons hotel is gelegen in Houffalize.
We nodigen u graag uit ons hotel ook eens te bezoeken, aangezien het aan veel van uw verwachtingen zal voldoen. Ons personeel is heel klantgezind, ook in het Nederlands. Ons hotel is centraal in Houffalize gelegen, wat de perfecte uitvalsbasis is voor vele mooie wandelingen. We hebben mooie kamers met al het nodige comfort, evenals een wellnessruimte.
We zien ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in ons Cocoon Hôtel du Commerce in Houffalize.
Hartelijke groet
Gwendolyn team Cocoon Hôtel du Commerce

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2022 via mobiele applicatie

Super vriendelijk zowel receptie en bediende bij ontbijt
Lekker gegeten, ontbijt buffet was super
Enkel het nachtlawaai op zaterdagnacht stoorde ons daar we boven de zij ingang sliepen en ze daar stonden te roken en te praten van middernacht tot 2 uur.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SdDk2723
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hotel du commerce houffalize, General Manager van Hotel du Commerce, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2022

Beste Gast,
Bedankt voor uw review. Bedankt voor uw opmerking over de vriendelijkheid van ons personeel. We zijn blij dat u heeft kunnen genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet en van ons eten in ons restaurant. Wat jammer echter dat u wat last had van lawaai. Twijfel echter niet om de volgende keer een stillere kamer te vragen op een van de hogere verdiepen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Muriel
Team Cocoon Hôtel du Commerce

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2022 via mobiele applicatie

Prettig wel wat gedateerd hotel wat leuk in het kleine centrum is gelegen. Vriendelijk personeel en op eigen verzoek wisseling van linnen. Dit werd bij de incheck ook duidelijk aangegeven. Keurig nette kamer en badkamer, maar zoals gezegd ietwat gedateerd! Het was erg warm en een airco had wel fijn geweest, want die was niet aanwezig. Al met al een heel prettig verblijf hier gehad, als je niet te veeleisend bent is de keuken ook goed te doen. Wij hebben er in ieder geval lekker gegeten.
Voor een paar nachten zouden wij hier zeker opnieuw willen verblijven.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank nicolettej397
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hotel du commerce houffalize, General Manager van Hotel du Commerce, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2022

Beste Gast,
Hartelijk bedankt voor uw review. Ons hotel dateert uit de 18e eeuw en we proberen die charme in onze kamers te behouden, terwijl u tock kan genieten van alle moderne faciliteiten. Wat fijn om te lezen dat ons personeel behulpzaam was. We geven het compliment aan hen door.
Met hartelijke groeten en graag tot een volgende keer.
Muriel
Team Cocoon Hôtel du Commerce

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2022

Het was wederom een fantastisch verblijf en we komen zeker terug , de vriendelijkeheid , hoffelijkheid en meer dan de moeite doen om de mensen nog meer gerust te stellen huisdieren vriendelijke meer kzn u niet wensen
Alvast voor de dagen dat we er waren en verwend zijn geweest

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 1Familieman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hotel du commerce houffalize, General Manager van Hotel du Commerce, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2022

Beste Familie,
Bedankt voor uw enthousiaste reactie. Dat u uw verblijf in ons hotel zo aangenaam heeft ervaren lezen we natuurlijk heel graag. Fijn om te vernemen dat alles naar wens was en u van uw vakantie heeft kunnen genieten. We hopen dan ook u nog eens te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet
Muriel
Team Cocoon Hôtel du Commerce

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken