Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
eDreams
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
AnnikaB
Leuven, België

Fantastische tussenstop tijdens de Eislek trail

5,0 van 5 bollen2 aug 2021 beoordeeld
We wandelden de 5 daagse Eislek trail van Kautenbach (Luxemburg) naar La Roche-en-Ardenne. De trail loopt vlakbij dit uitstekende hotelletje. We werden warm onthaald en hadden een fantastisch diner en ontbijt hier. Zonder twijfel de beste tussenstop tijdens onze tocht.
Datum van verblijf: juli 2021
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Vio.com
    4.0 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis parkeren
    Roomservice
    Booking.com
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      € 126
    • Priceline
    8.8 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis parkeren
    Restaurant
    Booking.com
    • Agoda.com
    • Vio.com
    • ZenHotels.com
    6.9 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Booking.com
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    7.8 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Buitenaanzicht voorzijde
    Booking.com
    • Agoda.com
    6.9 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Dit is een drie persoonsslaapkamer
    Booking.com
    • Lol.travel
    • Agoda.com
    • Vio.com
    1.1 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Booking.com
    • eDreams
    • Lol.travel
    9.4 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    piscine
    Booking.com
    • Priceline
    • eDreams
    • Lol.travel
    9.3 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Booking.com
    • Agoda.com
    9.0 km van L'Hostellerie du Panorama
    Booking.com
    • eDreams
    • Lol.travel
    • Agoda.com
    12.3 km van L'Hostellerie du Panorama
    Gratis wifi
    Meer hotels in Houffalize bekijken
    Beoordelingen (48)
    Beoordelingen filteren
    48 resultaten
    Waardering van reizigers
    38
    10
    0
    0
    0
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    38
    10
    0
    0
    0
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 48 beoordelingen
    Beoordeeld op 7 februari 2021

    Je vindt een appartement waar je je direct thuis voelt (alles is aanwezig, zalige bedden, elke kamer met sanitair, zelfs handdoeken en zeep zijn voorzien). Het is gezellig ingericht met prachtig uitzicht op de vallei. Je waant je in Oostenrijk zonder de bergen. Heel vriendelijke gastvrouw/gastheer. Bakker in de buurt. Voedingswinkels in de buurt. Je hebt er wel een auto nodig. Verder kan je heel boeiende en adembenemende wandelingen maken in bv. Warempage en Bérisménil. Echt een aanrader.

    Datum van verblijf: februari 2021
    Reistype: Reisde met familie
    1  Bedank rositav717
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 17 juli 2020 via mobiele applicatie

    We hebben hier twee nachten geslapen. Fijn ruim appartement met mooi uitzicht. Bedden liggen heerlijk! Twee slaapkamers met eigen badkamer.
    We hebben gedineerd in het bijbehorende restaurant. Echt een aanrader! Ook het ontbijt (wel reserveren) was heerlijk en uitgebreid.

    Datum van verblijf: juli 2020
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank royk764
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 22 augustus 2019 via mobiele applicatie

    Wij verbleven in een van de appartementen op de eerste verdieping en hadden prachtig zicht op de Ourthevallei. Heel mooi appt met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Mooi en ruim balkon. Het ontbijt werd aan tafel geserveerd en was heel gevarieerd en lekker! Echt een aanrader.

    Datum van verblijf: augustus 2019
    Reistype: Reisde met familie
    Bedank PascalPermentier
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 13 juni 2019 via mobiele applicatie

    We hadden gekozen voor het appartement
    En we hadden een super uitzicht op de natuur .
    Het appartement was ruim met grote kamers en 2 badkamers.
    Enige minpunt geen goede geluidsisolatie .
    Het ontbijt dat was super waarbij de kok zelf alles aan tafel bracht.

    Het restaurant is ook super met een vriendelijke bediening en een lekker menu
    Kortom we komen zeker nog eens terug

    Datum van verblijf: juni 2019
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank stephan1966hals
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 9 juli 2018 via mobiele applicatie

    Wij hebben hier één nacht geslapen in half pension - formule. De kamers zijn ruim, gezellig en netjes. De eigenaars zijn ook super vriendelijk.
    Het diner (3 gangen menu van de dag) was heel erg lekker en mooi gepresenteerd.
    Het ontbijt was ook uitgebreid en super lekker. De warme chocolademelk was vers! Mmm.
    De omgeving is ook prachtig om wandelingen te maken.
    Al bij al hebben wij hier een romantisch en heerlijk doorgebracht.

    Datum van verblijf: juli 2018
    Reistype: Reisde met een partner
    1  Bedank Tanya M
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken