Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 152
eDreamsUS$ 152
Agoda.comUS$ 152
StayForLong
ZenHotels.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (46)
Beoordelingen filteren
46 resultaten
Waardering van reizigers
36
10
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
36
10
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 46 beoordelingen
Beoordeeld op 7 februari 2021

Je vindt een appartement waar je je direct thuis voelt (alles is aanwezig, zalige bedden, elke kamer met sanitair, zelfs handdoeken en zeep zijn voorzien). Het is gezellig ingericht met prachtig uitzicht op de vallei. Je waant je in Oostenrijk zonder de bergen. Heel vriendelijke gastvrouw/gastheer. Bakker in de buurt. Voedingswinkels in de buurt. Je hebt er wel een auto nodig. Verder kan je heel boeiende en adembenemende wandelingen maken in bv. Warempage en Bérisménil. Echt een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank rositav717
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juli 2020 via mobiele applicatie

We hebben hier twee nachten geslapen. Fijn ruim appartement met mooi uitzicht. Bedden liggen heerlijk! Twee slaapkamers met eigen badkamer.
We hebben gedineerd in het bijbehorende restaurant. Echt een aanrader! Ook het ontbijt (wel reserveren) was heerlijk en uitgebreid.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank royk764
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij verbleven in een van de appartementen op de eerste verdieping en hadden prachtig zicht op de Ourthevallei. Heel mooi appt met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Mooi en ruim balkon. Het ontbijt werd aan tafel geserveerd en was heel gevarieerd en lekker! Echt een aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank PascalPermentier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 juni 2019 via mobiele applicatie

We hadden gekozen voor het appartement
En we hadden een super uitzicht op de natuur .
Het appartement was ruim met grote kamers en 2 badkamers.
Enige minpunt geen goede geluidsisolatie .
Het ontbijt dat was super waarbij de kok zelf alles aan tafel bracht.

Het restaurant is ook super met een vriendelijke bediening en een lekker menu
Kortom we komen zeker nog eens terug

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank stephan1966hals
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juli 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben hier één nacht geslapen in half pension - formule. De kamers zijn ruim, gezellig en netjes. De eigenaars zijn ook super vriendelijk.
Het diner (3 gangen menu van de dag) was heel erg lekker en mooi gepresenteerd.
Het ontbijt was ook uitgebreid en super lekker. De warme chocolademelk was vers! Mmm.
De omgeving is ook prachtig om wandelingen te maken.
Al bij al hebben wij hier een romantisch en heerlijk doorgebracht.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Tanya M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken