Wim73
Houyet, België

Veilige overnachting na feestje

Beoordeling van Ibis Styles la Louviere
4,0 van 5 bollen2 sep 2022 beoordeeld
Na een feestje met de nodige drank, kiezen we voor veiligheid en overnachten nabij.
De kamers zijn ruim voldoende om de nacht door te brengen en proper en modern ingericht. Badkamer aan de kleine kant, maar voldoet absoluut.
Een absoluut pluspunt aan de kamers is het rolluik, daarmee hou je toch al het geluid buiten en met de airco hou je het lekker fris.

Het ontbijt is rijkelijk, je hebt keuze genoeg, maar het personeel bij het ontbijt mag gerust wat vriendelijker en meer goedlachs zijn.
Datum van verblijf: augustus 2022
    Vue extérieure
    • ibis Styles
    Meer hotels in La Louviere bekijken
    Beoordeeld op 6 juni 2022

Met het raam dicht is dit een prima verblijf. De airco werkt uitstekend en is vrijwel geruisloos. Met open raam is er erg veel geluidsoverlast van de snelweg. Ontbijt prima in orde en vriendelijke ontvangst.

Datum van verblijf: juni 2022
    Beoordeeld op 19 januari 2022

We werden zeer vriendelijk ontvangen en het hotel ziet er erg netjes uit. Op onze kamer was niets aan te merken, prima bed, sanitair comfortabel en schoon en snel internet. Met de ramen open slapen is geen optie, het verkeer op de nabijgelegen snelweg veroorzaakt geluidsoverlast. Wij bezochten het hotel in januari en buiten was de temperatuur rond het vriespunt, met het raam dicht hoor je niets meer van het lawaai. Overigens was de kamer uitgerust met airconditioning. Het ontbijt was zeer goed verzorgd en ook in de ontbijtzaal was alles keurig schoon. Wat ons zeer ergerde is dat alle broodbeleg in plastic gesealed is, hiermee veroorzaak je een berg afval. Ons verlijf is ons zeer goed bevallen!

Datum van verblijf: januari 2022
    Beoordeeld op 22 augustus 2021 via mobiele applicatie

Wij waren hier voor een tussenstop. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn netjes en van alle gemakken voorzien. Wel erg warm op de kamer maar gelukkig was er airco. Het ontbijt was zeer uitgebreid.

Datum van verblijf: augustus 2021
    Beoordeeld op 1 oktober 2019

Gerenoveerde kamers, vriendelijke bediening, proper en net, correct ontbijt. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het ruisen van de vlakbij gelegen autostrade moet je erbij nemen al valt dit met de raam toe zeer goed mee.

Datum van verblijf: oktober 2019
    Beoordeeld op 27 maart 2019

Als regelmatige gebruikers van de Ibis-keten hadden we er deze "Style" uitgekozen. Bij aankomst bleek er geen restaurant te zijn, wat niet écht duidelijk is op de web-site, een kamer op het gelijkvloers (zodat ons niemand last kon hebben van het rondlopen van ons hondje!), Kamer netjes, badkamer ook maar zeer klein. Geluid van aanpalende kamer en vanop de gang dringen door tot in de kamer. Drankjes in de bar dienen direct te worden afgerekend, niet op rekening van de kamer. Wel een originele decoratie van receptie, bar en ontbijtruimte. Ontbijt in de kamerprijs inbegrepen maar we zijn wel betere buffetten gewend :om 7.30u géén croissants meer, broodbeleg (vleeswaren) werden niet aangevuld, beperkte keuze, enkel yoghurt in potjes,... Misschien hadden we onze verwachtingen te hoog gesteld, tot op heden steeds meer onze gading in een "Comfort" gevonden. Dit hotel is zeker niet de duurste in zijn formule(Style) maar hadden er toch iets meer van verwacht.

Datum van verblijf: maart 2019