Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (32)
Beoordelingen filteren
32 resultaten
Waardering van reizigers
16
13
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
16
13
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 32 beoordelingen
Beoordeeld op 30 oktober 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst door de gastheer en gastvrouw.
Lekker gegeten op vrijdagavond in het hotel.
De kamers raken stilaan wel een beetje gedateerd. Ook is de geluidsisolatie niet optimaal. Je kan probleemloos meeluisteren met de televisie van de kamer naast je( gelukkig hoorden we geen andere geluiden).
Dit is inderdaad meer een B&B dan een hotel. Wel een aanrader voor wie dit prefereert.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank kaljow
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

Reeds voor de derde keer gelogeerd in de Oak .
Het was terug een hartelijke ontvangst .
Hilde en Paul maakten tijd voor een babbel en lekker kopje koffie .
De kamers zijn er mooi gerenoveerd en heel netjes .
Het is er altijd heerlijk vertoeven op het gezellige terras .
De fietroutes die door paul uitgestippeld zijn behoren tot de mooiste van Limburg .
Iedere route is samengevat in een boekje met alle nuttige info +
bijhorend route kaartje voor aan de fiets . Als dat geen luxe is !
Hilde kan koken als de beste ! Niets is haar teveel .
Het is er pure verwennerij van aankomst tot vertrek .
Van een tóp gastheer en gastvrouw gesproken !
Tot weerziens
Geert en Patricia

Kamertip: Comfort kamer
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Patricia B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2017

Met 4 vriendinnen een paar dagen fietsen in Limburg.
The Oak is zijn naam " fietshotel " meer dan waard , grote fietsenstalling , gebruik van fietstassen, prachtige fietsroutes door Paul en Hilde getest en beschreven , een boekje dat je kan meenemen , zo kan je de streek nog beter leren kennen, de fietsknooppunten op een kaartje .
Hilde is een geboren gastvrouw, ze zorgt samen met Paul voor een lekker ontbijt en voor een lekker 3-gangenmenu.
Was fijn bij jullie te logeren !

  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank konfituurLeuven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2017

Het hotel zelf is meer een B&B naar mijn inziens, de eigenares is heel vriendelijk en doet dat goed. Alleen vind ik de kamers geluidruchtig waardoor je alles kan horen van de buren. het ontbijt doet ze goed alleen een chocolade koekje,croissant zou niet misstaan ... voor mij is dit een 2.5-3 sterren hotel. verder is alles wel proper.

  • Verbleef: mei 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank stienenstijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2016

Echt familiaal gevoel met vriendelijke eigenaars die altijd ter beschikking staan voor een woordje uitleg over een uitstap.
De kamers zelf zijn een beetje verouderd aangezien er geen aparte badkamer is. Het toilet is al helemaal de max. Je kan alleen maar de deur dicht doen als je blijft recht staan....
Het ontbijt was prima in orde met een zelfbereide smoothie en yoghurt met fruit.
Het avondeten is simpel maar wel lekker. Er is telkens een tweede schotel bij het hoofdgerecht die echt wel overbodig is en niet echt past bij het andere hoofdgerecht.

Kamertip: misschien hebben de comfortkamers een betere badkamer + wc...
  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ca d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken