Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
B&B Crijbohoeve(Zutendaal)
129 US$
126 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Apollo(Zutendaal)
107 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Hotel De Klok(Zutendaal)(Heel veel waar voor je geld!)
82 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
De Edelsteen(Zutendaal)
114 US$
Booking.com
Zie aanbieding
90 US$
88 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
136 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
118 US$
112 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 126 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Monika(Zutendaal)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
TripAdvisor
Zie aanbieding
Beoordelingen (32)
Beoordelingen filteren
32 resultaten
Waardering van reizigers
16
13
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
16
13
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 32 beoordelingen
23 juli 2017 beoordeeld

Reeds voor de derde keer gelogeerd in de Oak .
Het was terug een hartelijke ontvangst .
Hilde en Paul maakten tijd voor een babbel en lekker kopje koffie .
De kamers zijn er mooi gerenoveerd en heel netjes .
Het is er altijd heerlijk vertoeven op het gezellige terras .
De fietroutes die door paul uitgestippeld zijn behoren tot de mooiste van Limburg .
Iedere route is samengevat in een boekje met alle nuttige info +
bijhorend route kaartje voor aan de fiets . Als dat geen luxe is !
Hilde kan koken als de beste ! Niets is haar teveel .
Het is er pure verwennerij van aankomst tot vertrek .
Van een tóp gastheer en gastvrouw gesproken !
Tot weerziens
Geert en Patricia

Kamertip: Comfort kamer
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Patricia B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2017 beoordeeld

Met 4 vriendinnen een paar dagen fietsen in Limburg.
The Oak is zijn naam " fietshotel " meer dan waard , grote fietsenstalling , gebruik van fietstassen, prachtige fietsroutes door Paul en Hilde getest en beschreven , een boekje dat je kan meenemen , zo kan je de streek nog beter leren kennen, de fietsknooppunten op een kaartje .
Hilde is een geboren gastvrouw, ze zorgt samen met Paul voor een lekker ontbijt en voor een lekker 3-gangenmenu.
Was fijn bij jullie te logeren !

  • Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank konfituurLeuven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2017 beoordeeld

Het hotel zelf is meer een B&B naar mijn inziens, de eigenares is heel vriendelijk en doet dat goed. Alleen vind ik de kamers geluidruchtig waardoor je alles kan horen van de buren. het ontbijt doet ze goed alleen een chocolade koekje,croissant zou niet misstaan ... voor mij is dit een 2.5-3 sterren hotel. verder is alles wel proper.

  • Verbleef: mei 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank stienenstijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2016 beoordeeld

Echt familiaal gevoel met vriendelijke eigenaars die altijd ter beschikking staan voor een woordje uitleg over een uitstap.
De kamers zelf zijn een beetje verouderd aangezien er geen aparte badkamer is. Het toilet is al helemaal de max. Je kan alleen maar de deur dicht doen als je blijft recht staan....
Het ontbijt was prima in orde met een zelfbereide smoothie en yoghurt met fruit.
Het avondeten is simpel maar wel lekker. Er is telkens een tweede schotel bij het hoofdgerecht die echt wel overbodig is en niet echt past bij het andere hoofdgerecht.

Kamertip: misschien hebben de comfortkamers een betere badkamer + wc...
  • Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ca d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2016 beoordeeld

Weer eens naar Hotel The Oak geweest voor een gezellige fiets en wandelvakantie. Steeds is de gastvrouw enorm in de weer om aan onze wensen te voldoen, telkens is het eten tip top in orde, en steeds zijn de kamers gezellig ingericht.
Dit is een Top Hotel om te verblijven, Hilde & Paul zijn schitterende uitbaters.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank ldpdlf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken