Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verrassend”
Beoordeling van De Kapelanij

De Kapelanij
Geclassificeerd als nr. 5 van 21 Restaurants in Zutendaal
Gegevens restaurant
16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zochten iets om te eten in Zutendaal en de meeste restaurants waren volzet of gereserveerd. We kwamen hier eigenlijk toevallig. Alles is goed meegevallen. Vriendelijke bediening, lekker eten, mee dan genoeg en de prijs valt ook mee.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank solanget569
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (10)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 10 beoordelingen

7 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier toevallig terecht. Het restaurant wordt gerund door jongeren. Er is een kleine kaart, maar goede keuze en soms zijn er specials. Er is zelfbediening, maar ook wordt je op het terras bediend. Alles heel relax.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank keeso793
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten voor een eerlijke prijs. Alles is er proper en verzorgd.
Ruime keuze, je haalt je drankjes bij de zelfbediening en bestelt je eten dat ze dan aan tafel brengen.
Een aanrader

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank kaljow
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na blotenvoetenpad hier toevallig komen lunchen en échte aanrader.
Open, warm, knap kader om lunchen.
Lekkere gerechten, eerlijk en correct.
Heel lieve attente gastvrouw.
Dat dit een sociaal concept is maakt plek nog meer een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank KVO1704
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie ruime zaak met groot terras. Rustig gelegen. Vlotte bediening. Uitgebreide kaart. De moeite waard.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Dirk D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Kapelanij bekeken, bekeken ook

Zutendaal, Limburg Province
Zutendaal, Limburg Province
 
Zutendaal, Limburg Province
Zutendaal, Limburg Province
 
Lanaken, Limburg Province
Zutendaal, Limburg Province
 

In De Kapelanij geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding