Jelle Robberechts

Moederdag weekendje

Beoordeling van Hove Malpertuus Hotel
4,0 van 5 bollen17 aug 2023 beoordeeld
Groot hotel met een restaurant naast een drukke weg, waar je op de kamer geen last van hebt als de raam gesloten is. Ontvangst aan de balie was niet echt hartelijk. Medewerkster straalde geen enthousiasme uit. Mooie kamer met alles er op en er aan: koffie en thee faciliteiten, 2 flesjes water, pantoffels, airco....Spijtig van het vaste tapijt. De Wifi op de kamer viel telkens weg, maar in de gang en het restaurant was het OK. De badkamer was tamelijk klein met een vreemde plaats voor het toilet: je zat praktisch met je hoofd tegen de wastafel. In het restaurant kan je lekker eten, maar er is geen kleine kaart om 's middags een kleine snack te eten. Zeer vriendelijke bediening. Bij het ontbijt was er veel keuze en het was erg lekker.
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Het is heel gezellig en rustig om, bij mooi weer, buiten op het terras te ontbijten
Gereageerd 20 aug 2023
Bedankt voor de review en dat U uw ervaringen wenst de delen. Er is inderdaad geen kleine kaart in ons restaurant aangezien we enkel op zondag geopend zijn voor lunch. Op andere dagen zijn we enkel geopend voor diner.
Beoordeeld op 15 juli 2023 via mobiele applicatie

Top hotel!!
De kamer is vrij luxe en ruim opgezet. Ook is de badkamer helemaal nieuw. We zijn lopend naar het wijn kasteel gegaan. Dit was ook goed te doen

Personeel is super aardig. Door een te kort aan taxi’s ivm André Rieu heeft hij ons naar het restaurant gebracht.

Datum van verblijf: juli 2023
Emile Molenaers, Eigenaar van Hove Malpertuus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2023

Beste Rick, hartelijk dank voor de mooie review. Is altijd leuk als klanten hun positieve indrukken willen delen.

Beoordeeld op 15 augustus 2021

Samen met een bevriend koppel gaan logeren in Malpertuus. Kamer 90€ 2p, ontbijt 15€ pp halfpension 35€ pp.

Kamers nogal gehorig: men kon de buren net niet verstaan, maar we hoorden wel of het een vrouwen- of mannenstem was.

Badkamer: klein, één rek voor alle handdoeken. We wisten niet waar natte handdoeken te drogen. Bij de vrienden bleef het water in de douche staan.

Maar het ergste en de reden dat ik de eerste maal in mijn leven slechte commentaar schrijf is: twee van de vier avondmaaltijden. De eerste avond: kalfsmedaillon: niet te snijden of te kauwen (waarschijnlijk van de grootmoeder van het kalf). Ik vroeg aan de uitbater of hij het vlees in de keuken eens wilde proberen te snijden; geen respons, laat staan een verontschuldiging. De groenten waren trouwens bij elke maaltijd zwart gebrand en niet te snijden. De laatste maaltijd : lamsvlees (mijn lievelingsvlees) Maar zulke slechte kwaliteit heb ik nog nergens meegemaakt. Dunne laagjes vlees met daar rond een dun vettig vlies, niet te snijden en nog minder te kauwen. De dame die ons bediende vond het zeer erg dat ze met 4 borden waarvan bijna niets gegeten was (ook verbrande groenten) terug naar de keuken moest, maar verder geen enkele reactie. Ik zou iedereen aanraden in dit hotel geen half pension te nemen, want voor 35€ zou je toch iets beter verwachten. Van al onze reiservaringen in hotels: het aller-slechtste wat de avondmaaltijden betreft .

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 19 oktober 2020 via mobiele applicatie

Dit hotel is echt een aanrader in Corona tijd..de eigenaars en het personeel zijn super vriendelijk!
De kamers zijn netjes en Corona proof ( ramen kunnen helemaal open)
Wij hebben er alle dagen geluncht en ook diner gegeten, het restaurant was ook helemaal volgens de regeltjes van nu!
Je voelde je er veilig!
Het eten was verzorgt en lekker!
Als we nog eens deze streek bezoeken komen we zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: oktober 2020
Emile Molenaers, Owner van Hove Malpertuus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2020

Hartelijk dank voor de positieve review. Doet ons plezier dat alles naar wens was. We verwelkomen jullie graag een volgende keer.

Beoordeeld op 11 februari 2020

Prima hotel op de helft van Maastricht en Tongeren. Heerlijk ontbijt (12,50 PP), mooie schone kamer. Aardig personeel. Licht wel op een lokatie dat je altijd de auto moet pakken of de bus. Maar verder niets op aan te merken.

Datum van verblijf: februari 2020
EmileM41, Manager van Hove Malpertuus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2020

Hartelijk dank voor de positieve review. Met vriendelijke groeten, Emile. Hotel Malpertuus.

Beoordeeld op 24 november 2019 via mobiele applicatie

Samen met groep vrienden hier een weekend verbleven. Hotel is erg geschikt om met een groep te verblijven. redelijk mooie kamers, wij verbleven in het deel boven het restaurant. Badkamer is functioneel volledig, na lang wachten eindelijk warm water in de douche. Op zaterdagochtend helaas vroeg geleverd door leverancier die met vrachtwagen kwam leveren.
Goed ontbijt.
Restaurant is gemiddeld, niet slecht, maar zeker ook geen culinaire verwennerij.
Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: november 2019