Samen met een bevriend koppel gaan logeren in Malpertuus. Kamer 90€ 2p, ontbijt 15€ pp halfpension 35€ pp.
Kamers nogal gehorig: men kon de buren net niet verstaan, maar we hoorden wel of het een vrouwen- of mannenstem was.
Badkamer: klein, één rek voor alle handdoeken. We wisten niet waar natte handdoeken te drogen. Bij de vrienden bleef het water in de douche staan.
Maar het ergste en de reden dat ik de eerste maal in mijn leven slechte commentaar schrijf is: twee van de vier avondmaaltijden. De eerste avond: kalfsmedaillon: niet te snijden of te kauwen (waarschijnlijk van de grootmoeder van het kalf). Ik vroeg aan de uitbater of hij het vlees in de keuken eens wilde proberen te snijden; geen respons, laat staan een verontschuldiging. De groenten waren trouwens bij elke maaltijd zwart gebrand en niet te snijden. De laatste maaltijd : lamsvlees (mijn lievelingsvlees) Maar zulke slechte kwaliteit heb ik nog nergens meegemaakt. Dunne laagjes vlees met daar rond een dun vettig vlies, niet te snijden en nog minder te kauwen. De dame die ons bediende vond het zeer erg dat ze met 4 borden waarvan bijna niets gegeten was (ook verbrande groenten) terug naar de keuken moest, maar verder geen enkele reactie. Ik zou iedereen aanraden in dit hotel geen half pension te nemen, want voor 35€ zou je toch iets beter verwachten. Van al onze reiservaringen in hotels: het aller-slechtste wat de avondmaaltijden betreft .