Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 99
Hotels.comUS$ 99
TripadvisorUS$ 99
Priceline
TravelocityUS$ 99
Orbitz.comUS$ 99
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (75)
Beoordelingen filteren
75 resultaten
Waardering van reizigers
30
33
8
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
30
33
8
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 75 beoordelingen
Beoordeeld op 24 november 2019 via mobiele applicatie

Samen met groep vrienden hier een weekend verbleven. Hotel is erg geschikt om met een groep te verblijven. redelijk mooie kamers, wij verbleven in het deel boven het restaurant. Badkamer is functioneel volledig, na lang wachten eindelijk warm water in de douche. Op zaterdagochtend helaas vroeg geleverd door leverancier die met vrachtwagen kwam leveren.
Goed ontbijt.
Restaurant is gemiddeld, niet slecht, maar zeker ook geen culinaire verwennerij.
Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank VeDa-Belgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2019 via mobiele applicatie

Met 10 personen paasdiner gehouden bij Melograno. Ondanks de grote drukte (2 wielerploegen, veel mensen om te eten) mochten we veel verschillende gerechten bestellen. We kozen oa 2 suggesties van op de kaart: ossobucco met pasta en zeebaars met quinoa. Niets dan lege borden en blije gezichten aan tafel. Voortreffelijk!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank rmngthwrld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmileM41, Owner van Hove Malpertuus Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2019

En daar doen we het natuurlijk voor: blije gezichten. Bedankt voor de positieve respons.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2019 via mobiele applicatie

Samen met de familie hier gaan eten met redelijke hoge verwachtingen na de positieve kritieken op tripadvisor gelezen te hebben .
Sorry maar het was een teleurstelling.
Het begon al bij het aperitief.
waarom kregen de andere gasten een hapje en wij niet . Wel gekregen maar zelf moeten vragen , niet fijn.
Dan de suggestie genomen van gemarineerde zalm met gegrilde asperges en zure room . Asperges niet gaar , geen smaak en lauw . Zalm kwam precies uit een pakje en had geen smaak en was ook niet opgekuist . nog moeten vragen voor peper n zout .
De frieten die we erbij hadden besteld zouden we nog niet in de frituur krijgen zo slecht.
het slaatje bij de spare ribs heel droog , een beetje dressing erbij geven kost toch geen moeite hé .
na deze kritiek gegeven te hebben aan de eigenaar kregen we wel nog een drankje aangeboden , en de eigenaar nam de kritiek goed op en bleef heel vriendelijk.
Sorry hoor maar de prijs is te hoog voor hetgeen er op het bord komt.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank DominiqueTongeren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2019

vriendelijke ontvangst mooie kamer zeer lekker uitgebreid ontbijt ,oudejaarsfeest in Melograno met een woord SUBLIEM van aperitief tot einde iedereen zeer vriendelijk chapeau voor de mensen die bedienden

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jroeland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2018 via mobiele applicatie

Het hotel en het ontbijt waren ok, maar niet wooohw!
We vinden de prijs en de staat vd kamers niet evenredig! K denk dat een lagere prijs realistischer is!
Bediening wel vriendelijk en gratis wifi is handig. De sfeer van de locals en het verhaal rond de toch wel gekende coureur, is nog steeds heel levendig! Hij loopt er trouwens ook nog steeds rond! Geweldig wel op zijn leeftijd!
Geweldig rustig terras vanachter! Maar k had de indruk dat het niet veel gebruikt wordt, de meeste mensen zaten aan t voor terras, gelegen aan de parking en dus aan straatkant!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MartineVogt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken