sjaak m
Den Haag, Nederland

Mooi park helaas wel een paar min puntjes CP!

Beoordeling van Center Parcs Erperheide
4,0 van 5 bollen30 okt 2024 beoordeeld
We zijn een weekend geweest in het park Erperheide en het is een mooi en schoon park alles staat goed aangegeven met de bewijzering. De market Dome is erg gezellig en mooi.
Er is genoeg vertier op het park zeker ook voor de kids.
De bungalow en bedden zijn goed en de douche super.

We een paar puntjes van kritiek helaas Center Parcs ;

Wij hadden bungalow 153 VIP ( 25 t/m 28 okt)helaas de bedden waren niet opgemaakt en er was verder ook geen bedlinnen te bekennen.

De vuile was van de vorige bezoekers lag er nog.
Er stond een bezem met vuile dweil in de woonkamer.
Er waren geen handdoeken aanwezig.
Het bubbel bad was erg smerig uit de stralen kwam allemaal bruine troep.
1 pit van get fornuis was defect.
Er zijn geen opscheplepels aanwezig.
De glazen staan veel te hoog voor niet te grote mensen staan in het kastje boven de magnetron dus niet te grote mensen hebben een trap nodig als ze een glas nodig hebben.
Datum van verblijf: oktober 2024
Kamertip: Zwembad was wel druk maar ook gezellig
Reistype: Bezocht met familie
    Carbon Style Room
    17.9 km van Center Parcs Erperheide
    Meer hotels in Peer bekijken
    Beoordeeld op 6 oktober 2024

Fijne vakantie door het totaalaanbod. Personeel ook gastvrij en niets is te veel voor ze. Center Parcs blijft gewoon goed, wat je gezinssamenstelling ook is. Huisjes in orde, goede bereikbaarheid. Fijn zwembad, leuke gamehal, gewoon leuk

Datum van verblijf: oktober 2024
    Guest Relation, Owner van Center Parcs Erperheide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2024

Wat geweldig om te horen dat u zo’n fijne vakantie heeft gehad! We zijn blij dat ons personeel u gastvrij heeft kunnen ontvangen en dat u tevreden was met het totaalaanbod van het park. Het is fijn om te weten dat de cottages in orde waren en dat u heeft kunnen genieten van de Aqua Mundo en de Gametown. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te verwelkomen voor een nieuwe leuke ervaring! Bedankt voor uw positieve feedback!

Beoordeeld op 3 oktober 2024

Premium cottage 2x5 personen. (148 & 149)

Bij onze aankomst in het huisje zijn we dadelijk begonnen met alle vuil en bladeren buiten te kuisen.
    Potjes en bekertjes + vuil van vorige bewoners.
    Het regende binnen met gevolg zetel en kussens nat.
    Lichten in de slaapkamer waren stuk.( afgebroken)
    Matrassen waren dringend aan vernieuwing toe.
    Dag 2 kwam er een krekel gekropen uit de toiletzak in de badkamer en in de slaapkamer in bed zat ook ene ( Zie foto hieronder)
    Keukengerei (kookpot handvaten) verouderd.
    Er waren ook vochtproblemen in slaapkamer ( lakens klam door de vochtigheid). ongezond.
    Douche was niet gepoetst en stond vol schimmel ( geen ventilatie of je moet deur openzetten wat niet de bedoeling kan zijn.)
    Kluis ontbrak.
    Frites affaire was ook een grap.( woke no chicken fake meat eten ) . En de vleeseters dan?
    Besluit: er moet dringend aan de huisjes gewerkt worden(onderhoud + vernieuwing).
    Aquamundo was positief. Was leuk voor allen.

Beoordeeld op 29 september 2024

Bungalows zijn verouderd. De tuin errond was niet goed onderhouden. Veel netels rond het huisje. Toen we aankwamen was er een enorme stank. We zijn 3 keer bij de receptie geweest en uiteindelijk hebben ze het wel opgelost. De oorzaak lag aan de ijskast. Het eten en de drank in het park is 'zeer' duur. Ook niet zo gezellig zitten. In het zwembad was het heel druk. Het water was ook vrij koud, zeker voor de hele kleine kindjes. We hebben ons wel geamuseerd en er waren veel leuke plekjes voor de kindjes. Daarom de 3 sterren.

Datum van verblijf: september 2024
    Guest Relation, Owner van Center Parcs Erperheide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2024

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaringen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat de verouderde cottages en de slechte staat van de tuin, met veel netels, voor ongemak hebben gezorgd. Onze excuses voor de geur bij aankomst; het is goed om te horen dat ons team dit uiteindelijk heeft kunnen oplossen.

We waarderen uw opmerkingen over de prijzen van het eten en drinken in het park. We begrijpen dat het belangrijk is om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden en nemen uw feedback mee in onze evaluatie.

Het is fijn dat u en uw gezin zich hebben kunnen vermaken en dat er leuke plekjes voor de kinderen waren. We hopen dat u ons in de toekomst een nieuwe kans wilt geven, zodat we u een nog betere ervaring kunnen bieden.

Beoordeeld op 26 september 2024 via mobiele applicatie

Tevreden , enkel zeer duur om te eten in vergelijking met de lokale zaken. Park was zeer verzorgd. Huis in orde enkel ventilatie in badkamer was minder, raam kon niet open . volgens de drukte weinig last van de bezetting. We komen zeker terug.

Kamertip: Parking is snel 1km gaan verder punt
    Datum van verblijf: september 2024

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, Peter! Fijn om te horen dat u tevreden was met uw verblijf en dat het park goed verzorgd was. We zijn blij dat de cottage in orde was, hoewel we begrijpen dat de ventilatie in de badkamer verbeterd kan worden. We nemen uw opmerkingen hierover ter harte.

Het is jammer dat u de prijzen van het eten in ons park als hoog heeft ervaren in vergelijking met lokale opties. We streven ernaar om een goede kwaliteit en service te bieden, en uw feedback is waardevol voor ons om hierin te verbeteren.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te verwelkomen en hopen dat uw volgende verblijf nog beter zal zijn!

Beoordeeld op 25 september 2024 via mobiele applicatie

Zit te twijfelen tussen 2 of 3 sterren. Het park heeft namelijk grote pluspunten, waaronder het prachtige ruime zwembad, het binnenspeelparadijs en de mooie natuur op het park. Het park heeft ook grote minpunten, zoals het huisje. Wij hadden een zogenaamde premium woning. Nah, het was een oud gebouwtje met erg harde matrassen. Mijn partner en ik hadden er beide last van. Verder ook wat viezig (zie foto's). De prijs/kwaliteit verhouding van de horeca op het gehele park is erg belabberd. De kids hebben het naar hun zin gehad, dus voordeel van de twijfel, 3 sterren.

Datum van verblijf: september 2024

Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide review, Marco. We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van de prachtige Aqua Mundo, het binnenspeelparadijs, en de mooie natuur op het park. Het is altijd fijn om te weten dat de kinderen het naar hun zin hebben gehad!

Aan de andere kant spijt het ons te horen dat uw ervaring met de Premium cottage niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze excuses voor de harde matrassen en de schoonmaakproblemen die u heeft ervaren; dit is zeker niet de standaard die wij willen bieden. We zullen uw feedback over de staat van de cottage doorgeven aan ons onderhoudsteam om verbeteringen aan te brengen.

Daarnaast betreuren we uw opmerkingen over de prijs-kwaliteitverhouding van de horeca. We streven ernaar om een goede service en kwaliteit te bieden, en we waarderen uw feedback om dit te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback, en we hopen dat we u in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen en een betere ervaring kunnen bieden.