Het huisje waar we zaten was zeer vochtig. De boeken die ik meehad begonnen er al last van te krijgen. Badpak en handdoeken droogden niet. Zette wel de ramen open, maar in leefruimte moest die niet te wijd want zat vol van de vliegen. Een vliegenmepper/spray meenemen is aan te raden. Aan lamp en hoekjes hingen nog spinnenwebben. Ramen vol met handen. Vuile plekken op muren/zetels/verwarming. Het huisje mag weer eens goed onder handen genomen worden. In het welkomspakket: spons/vaatdoek en dweil. Heb mijn afwas maar met de dweil afgedroogd dan...
Hebben extra toiletpapier moeten bijkopen. Jammer dat de lidl in de buurt niet meer open was. Want het winkeltje op eigen domein was redelijk duur.
We hebben zo goed als alle activiteiten met Orry en friends meegedaan. Laatste activiteit waren we zelfs alleen en mochten we mee in de Orrymobiel. In het zwembad was het heerlijk vertoeven. En zeer gemakkelijk dat alles met het armbandje is. Van voordeur tot inkom bij zwembad/baluba en de opberghokjes. Alleen jammer dat je dan continu aan het cijfertje moet denken.
Ondanks het huisje komen we ooit wel terug. Maar niet een huisje uit die regio.Meer
- Gratis wifi
- Restaurant