Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Beoordeeld op 4 september 2023 via mobiele applicatie

Net terug van een week Erperheide. Aangenaam verrast. Wat een fantastisch park met fijne, schone cottage op een super plek. Inclusief bubbelbad, sauna en broodjesservice. Genoten van het zwembad, de kinderboerderij, baluba, restaurants, lekkere ijsjes en al het leuks wat dit park te bieden heeft. Personeel was overal even aardig en behulpzaam. Wat een feest was deze week voor onze bijna 2-jarige dochter, en dus ook voor ons. We komen graag terug!

Datum van verblijf: augustus 2023
Guest Relation, Owner van Center Parcs Erperheide, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2023

Wat geweldig om te horen dat u zo'n positieve ervaring had tijdens uw verblijf in Erperheide! Het doet ons genoegen dat u genoten heeft van de schone en goed gelegen cottage, inclusief de extra's zoals een bubbelbad, sauna en broodjesservice. Het feit dat u zoveel plezier heeft beleefd aan de faciliteiten en activiteiten in het park, waaronder de Aqua Mundo, de kinderboerderij, baluba, restaurants en ijsjes, is fantastisch om te horen.

We zijn blij dat het personeel u vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor nog meer leuke herinneringen.

Beoordeeld op 29 augustus 2023

Uitkijken wanneer je in het supermarktje kranten of tijdschriften koopt.
Ik kocht er ā€œDe Groene Amsterdammerā€ en kwam er naderhand achter dat het weekblad al ruim twee maanden oud was. Je zou verwachten dat de dag- en weekbladen toch een beetje actueel zijn,..

Beoordeeld op 24 augustus 2023

Wij hebben met 2 gezinnen elk een vernieuwde vip cottage gehuurd. In 1 woord walgelijk . Vanaf bij het openen van de deur komt een muffe stank op je af en deze blijft je hele verblijf hangen. Een dampkap waar het vet uitdrupt , overal vieze vlekken van muggen te meppen . De badkamer met schimmel en brokken van het bad . Wel een mooi park , zwembad ook leuk tot de kakkerlakken tussen onze voeten liepen , voor ons was de sfeer weg . Kortom mooi park met wat hygiƫne problemen en maai alle accomodaties om en plaats nieuwe en het komt goed .wij hebben wel onze vakantie vervroegd afgebroken omdat we vonden dat het niet langer verantwoord was om nog te blijven .

Datum van verblijf: juli 2023

We betreuren het ten zeerste om te horen dat uw verblijf in onze vernieuwde vip cottages niet aan uw verwachtingen voldeed. Het spijt ons dat u geconfronteerd werd met onaangename geur, hygiƫnische problemen en andere kwesties in uw accommodaties, evenals ongemakken in de Aqua Mundo. Uw feedback is belangrijk voor ons, en we zullen dit gebruiken om onze dienstverlening en faciliteiten te verbeteren.

We begrijpen uw beslissing om uw vakantie vervroegd af te breken en betreuren dat het zover is gekomen. We raden u dan ook aan om het online contactformulier in te vullen šŸ‘‰ https://contactariane.com.

We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om uw verblijf aangenamer te maken.

Beoordeeld op 21 augustus 2023

De huisjes zijn mooi vernieuwd. Leuk zwembad, met enkele glijbanen, wildwaterbaan, buitenzwembad, waterspeelplein voor de kleinere kinderen. Ook daar rond veel te doen : high adventure parcour, zipline, pedalo, minigolf, leuke binnenspeeltuin, ... En heel lekker gegeten in Feugo, aanrader! Wij gaan zeker nog eens terug

Datum van verblijf: augustus 2023

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, Ellen! Het verheugt ons te horen dat u heeft genoten van de vernieuwde cottage en de vele faciliteiten in ons park, zoals de Aqua Mundo met glijbanen, wildwaterbaan en buitenzwembad, evenals activiteiten zoals het high adventure parcours, zipline, pedalo en minigolf. Het feit dat u ook hebt genoten van lekker eten in Feugo en dit aanraadt, is geweldig om te horen.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo plezierig verblijf.

Beoordeeld op 18 juli 2023 via mobiele applicatie

Net park met leuk zwembad. Tot nu toe leukste zwembad van Centerparcs. Ook een leuke Baluba. 5 persoonshuisje eigenlijk te krap voor 5 personen want geen enkele opbergkast of zo voor je koffers. Ook had 1 hangkast amper kledinghangers erg onhandig. De activiteiten zijn schreeuwend duur geworden misschien deze wat gunstiger prijzen zodat meer mensen er gebruik van kunnen maken. Maar 17 euro per persoon om te lasergamen vinden wij echt te duur.

De bedden vonden wij erg hard. Wel genoeg bekers, borden en bestek. Dit is soms wel eens anders in andere parken.

Datum van verblijf: juli 2023