“Erg goede afhaal Thai.”
Beoordeling van Time for Thai

Time for Thai
Geclassificeerd als nr. 21 van 134 Restaurants in Lommel
Beschrijving: Haal een stukje Thailand in huis met onze vers en authentiek bereide take-away gerechten! Bestel telefonisch voor afhaling op het door u gewenste uur, of kom ter plaatse bestellen en zie( en ruik vooral!) hoe in onze open keuken u gerecht wordt bereid. Wij werken met eerlijke seizoensgebonden ingredienten tegen de beste prijs! Ook verzorgen wij catering!
23 september 2019 beoordeeld

Wij halen regelmatig af bij deze zaak, het eten is altijd erg lekker en wordt vlot gemaakt voor je.
Een absolute aanrader als je graag eens lekker Thais eet thuis.

Datum van bezoek: september 2019

5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Time for Thai biedt altijd super lekkere Thaise gerechten! Vooral nummer 701. Gebakken kip is echt een aanrader! Ze gebruiken verse producten en wat hen ook flatteert is dat je Thaise producten daar kunt kopen. Je kan de sausjes en de kruiden die ze gebruiken daar kopen wat echt een meerwaarde geeft. Het enigste minpuntje is de beperkte openingsuren, anders zouden wij er meerdere malen kunnen komen afhalen...

Datum van bezoek: september 2019
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja pad Thai , viel echt wel tegen....
Was zoooo droog 2 x porties. En de noedels waren ook echt pap achtig.
Wij gaan veel Thais eten, en weet dus hoe normaal smaakt.
Maar moet wel zeggen super vriendelijk , en snel
Geholpen geweest.
Vind super spijtig van 1 ste keer tegen is gevallen.
Mss dat eens 2 x probeer. Maar toch al zeker de pad Thai nimmer. Spijtig moet normaal een top gerecht zijn.

Datum van bezoek: juli 2019
PLanta83, Eigenaar van Time for Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2019

Beste Steeeeef,
Bedankt voor je review! Er moet iets fout gelopen zijn.. onze pad thai is 1 van onze best verkopende gerechten en zelfs thaise mensen komen deze bij ons afhalen.. indien je nog eens wenst te proberen geef ik jullie graag gratis 1 mee met jullie volgende bestelling. Gewoon even vermelden bij je bestelling. Alvast excuses voor het ongemak!

30 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

... komen wij naar Lommel voor Time for Thai. Je proeft het echte Thailand in hun gerechten. Moest er eentje in Genk zijn, wij stonden er wekelijks. Overheerlijke verse producten en met liefde gemaakt, dat proef je. Ook een aanrader voor catering op een feestje!

Groetjes Kaatje en Dirk

Datum van bezoek: november 2018
2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

lekker gegeten. Alles vers daarmee iets langer wachten. Voldoende keuze.
De kippensoep is een aanrader.

Datum van bezoek: september 2018

Reizigers die Time for Thai bekeken, bekeken ook

Lommel, Limburg Province

In Time for Thai geweest? Deel je ervaringen!