Trip.com
US$Ā 140
Volledig restitueerbaar voor za 16 dec.
Orbitz.com
Travelocity
Beoordeeld op 22 september 2023

wij hadden een 4 persoons vip, Het poetsen was daar tegen super goed, geen vuiltje te vinden zelf niet achter de bank! Het zwembad en kleedruimte waren prima op temperatuur. Wij komen zeker nog een keer terug naar de vossemeren,

Datum van verblijf: september 2023
Guest Relation, Owner van Center Parcs - De Vossemeren, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden

Wat geweldig om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in onze 4-persoons VIP-cottage op De Vossemeren! We zijn verheugd dat u tevreden was over de netheid en hygiƫne van uw accommodatie, evenals de aangename temperatuur van de Aqua Mundo en de kleedruimtes.

Uw positieve feedback is enorm waardevol voor ons en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor een net zo plezierige ervaring.

Bedankt voor uw bezoek en tot ziens!

Beoordeeld op 21 september 2023

Vernieuwd premium huisje geboekt.
Helaas alles behalve vernieuwd.
Slecht onderhouden, brandgat in bank, alles te vettig om aan te pakken, overal platgeslagen muggen op de muur met spinnenpoep, sommige plafonds brokkelen af, ronduit gevaarlijke situatie met een rooster voor de schuifpui waar deel uit steekt. Gevaarlijk voor kinderhandjes- en voetjes.
Kortom, geld absoluut niet waard!

Kamertip: Tips… ergens anders heen gaan
Datum van verblijf: september 2023

We betreuren ten zeerste uw teleurstellende ervaring in de vernieuwde premium cottage. We nemen uw feedback serieus en werken eraan om de gerapporteerde problemen aan te pakken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons formulier šŸ‘‰ https://contactariane.com. We willen deze situatie graag rechtzetten zodat u bij uw volgende bezoek weer kunt genieten van een aangename ervaring.

Onze excuses voor uw ongemak, en we hopen dat u ons in de toekomst een nieuwe kans wilt geven om uw verwachtingen te overtreffen.

Beoordeeld op 18 augustus 2023

Heel druk, vooral in het hoofdgedeelte waar de winkels en restaurants zijn. Het is er koplopen. En schandalig hoeveel er nog voor de activiteiten gevraagd wordt. Je bent er na een week heel veel geld kwijt. En zet u vooral niet in het zand in de binnenruimte, soort articiele ruimte met water, namaakboot en zand. Mijn broek was nat en vuil van het zand en kreeg er die vlekken niet uit. Zelfs geen vergoeding gekregen. Voor ons 1 keer genoeg geweest.

Datum van verblijf: juli 2023
Guest Relation, Owner van Center Parcs - De Vossemeren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2023

Het spijt ons te horen dat uw ervaring in de Market Dome druk en onaangenaam was, Kathleen.

We raden u aan om het online contactformulier in te vullen šŸ‘‰ https://contactariane.com

We streven ernaar om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden en vinden het jammer dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Beoordeeld op 24 juli 2023

Mooi groot park, niet veel last gehad van de renovatie werkzaamheden. Snorkelen in het koraal bad is een must, erg leuk ! We hadden een vernieuwd 2p Vip huisje, zeker een aanrader. Mooi ingericht, alles werkte prima. We hebben een heerlijke week gehad. Ook erg leuk om te doen is de grillplaat, wordt netjes in het huisje gebracht en is goed verzorgd, met lekker vlees, groente sauzen ed.

Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 29 juni 2023 via mobiele applicatie

5 nachten verbleven ik premium 4P cottage 597. Tegenover speeltuin en kinderboerderij. Bij aankomt was het huisje maar voor de helft gepoetst. Na melding bij de receptie en 4 handdoekpakken cadeau werd het huisje alsnog gepoetst.

Mooi pak, leuk zwembad en leuke glijbanen. Watertemperatuur is prima. Discoverybay zorgt voor veel vermaak bij de kinderen.

Ontbijt bij Evergreenz is leuk om een keer te doen.
Prijzen bij Grand CafƩ aan de dure kant. Wijntje/biertje en een portie bittergarnituur meer dan 20 euro.
Prijzen in supermarkt erg hoog,
Personeel is erg vriendelijk.

Verder wel met onze peuter een leuke vakantie gehad.

Kamertip: Zelf boodschappen meenemen. Ontbijt bij Evergeenz is een aanrader.
Datum van verblijf: juni 2023
Center Parcs Europe, Owner van Center Parcs - De Vossemeren, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2023

Beste,

Bedankt voor uw review. We waarderen uw feedback en we zijn blij dat u over het algemeen een leuke vakantie heeft gehad met uw peuter.

Onze excuses voor het ongemak met de schoonmaak bij aankomst, maar we zijn blij dat het probleem snel is opgelost.

We zullen uw opmerkingen over de prijzen van de restaurants en de supermarkt meenemen en proberen aan onze diensten te werken om een betere ervaring te bieden.

We hopen dat u in de toekomst nogmaals voor een verblijf bij ons zult kiezen.