We zijn te gast bij enjoyhotel te Lanaken.
Ontvangst was keurig en correct. Duidelijke uitleg en we werden verrast met een lunch. De kamer was om 15.30 uur gereed.
Zeg er netjes uit maar een beetje een oubollige inventaris.
Kussen waren echt aan vervanging toe, receptie gebeld voor twee kussen erbij.
En werden alla minuut gebracht.
Matrassen zakken een beetje door. Bij elkaar gedateerd spul
Wel completen kamer, ijskastje, kluisje samsung T.V. En een badkamer met ligbad.
Hier mag ook wel enig aandacht hebben.
Wel ruime buitenzet, en voldoende parkeerplaatsen.
Restaurant ziet er keurig, en ook waar het avond vertier plaatsvind.
Vanavond Italiaans diner, u hoor van mij.
We hadden ƩƩn Italiaans buffet zag er goed en verzorgd uit was voor ieder wat wil.
Was lekker, geen hoogstandje.
Om 20.00 een wandeling gemaakt met een gids door het park Pietersheim, prachtige wandeling en zeker de moeite waard om niet te gaan fietsen en wandelen.
Vandaag uitstapje Valkenburg.
Info over het ontbijt. Nou onbeschrijfelijk het kan niet op, alles wat je hartje begeert ligt er. Echt ik keek mijn ogen uit. Je zult het zelf moeten ervaren is voor mij echt teveel om op te noemen. Alles vers en kwaliteit, luxebrood enz.
Kan Fletcherhotels nog veel van leren.
Morgen uitstapje met de bus, dat viel tegen, we werden gedropt in Maastricht 1 uur, daarna na Tongeren moeste we ons 3 uur bezighouden was ons te lang, daarna nog naar Bilzen 1 uur. 9.00 uur vertrokken en om 17.00 uur weer bij het hotel.
Deze uitstap was voor mij te zwaar.
Verders heb ik geen op of aanmerkingen over het hotel, ouwbollig maar schoon en fantastisch personeel.
Een aanrader deze omgeving voor fietsers en wandelaars.
Succes verzekerd
Dank je wel al het personeel voor de aandacht, zorg en vriendelijkheid. Jammer dat we een dag eerder weg moesten
Ivm dat mijn vrouw ziek is geworden.