eDreams
StayForLong
Vio.com
Priceline
Beoordeeld op 17 september 2023

Ik ben hier 5 dagen geweest samen met mijn moeder. Een super hotel met een fantastische keuken. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Vanuit Lanaken kun je naar erg veel leuke plaatsjes. Een aanrader, wij gaan in november weer terug.

Datum van verblijf: april 2023
Different Hotels, General Manager van Eurotel Lanaken - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2023

Beste gasten Hootmon01

Heel fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van het verblijf in Different hotel Lanaken.

Wij kijken er alvast naar uit jullie in november terug te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 12 september 2023 via mobiele applicatie

Eten was zeer eenvoudig en uitserveren van diner was alom chaos. Of je moest 1 uur op je hoofdgerecht wachten of op het menu stond scampies en kreeg je 3 doorgesneden garnaaltjes op een bedje Aardappelen met ananas. De beloofde snacks bij avondactiviteiten bestond uit 1 bitterbal. Fruit voldoende, maar de peren en/of appels kon je niet schillen of doorsnijden, want er waren geen scherpe mesjes.

Kamertip: Verwacht niet teveel van het eten bij dit hotel. Kamers zijn ok.
Datum van verblijf: september 2023

Beste als het mag Jannie

Het is jammer om te lezen dat u niet tevreden was over onze service. Het voorgerecht met ananas en scampi is een mooi verzorgd voorgerecht. Wij gaan 's avonds ƩƩn keer langs met een snack en bieden bij de bar ook snacks aan.
Wat betreft het fruit bij ons ontbijtbuffet had u gerust een schilmesjes mogen vragen.

Wij gaan graag met jullie opmerkingen aan de slag service en tevreden gasten zijn ƩƩn van onze prioriteiten.
Met vriendelijke groet

Beoordeeld op 17 augustus 2023 via mobiele applicatie

We zijn te gast bij enjoyhotel te Lanaken.

Ontvangst was keurig en correct. Duidelijke uitleg en we werden verrast met een lunch. De kamer was om 15.30 uur gereed.

Zeg er netjes uit maar een beetje een oubollige inventaris.
Kussen waren echt aan vervanging toe, receptie gebeld voor twee kussen erbij.
En werden alla minuut gebracht.
Matrassen zakken een beetje door. Bij elkaar gedateerd spul
Wel completen kamer, ijskastje, kluisje samsung T.V. En een badkamer met ligbad.
Hier mag ook wel enig aandacht hebben.
Wel ruime buitenzet, en voldoende parkeerplaatsen.
Restaurant ziet er keurig, en ook waar het avond vertier plaatsvind.
Vanavond Italiaans diner, u hoor van mij.
We hadden ƩƩn Italiaans buffet zag er goed en verzorgd uit was voor ieder wat wil.
Was lekker, geen hoogstandje.
Om 20.00 een wandeling gemaakt met een gids door het park Pietersheim, prachtige wandeling en zeker de moeite waard om niet te gaan fietsen en wandelen.
Vandaag uitstapje Valkenburg.
Info over het ontbijt. Nou onbeschrijfelijk het kan niet op, alles wat je hartje begeert ligt er. Echt ik keek mijn ogen uit. Je zult het zelf moeten ervaren is voor mij echt teveel om op te noemen. Alles vers en kwaliteit, luxebrood enz.
Kan Fletcherhotels nog veel van leren.
Morgen uitstapje met de bus, dat viel tegen, we werden gedropt in Maastricht 1 uur, daarna na Tongeren moeste we ons 3 uur bezighouden was ons te lang, daarna nog naar Bilzen 1 uur. 9.00 uur vertrokken en om 17.00 uur weer bij het hotel.
Deze uitstap was voor mij te zwaar.
Verders heb ik geen op of aanmerkingen over het hotel, ouwbollig maar schoon en fantastisch personeel.
Een aanrader deze omgeving voor fietsers en wandelaars.
Succes verzekerd
Dank je wel al het personeel voor de aandacht, zorg en vriendelijkheid. Jammer dat we een dag eerder weg moesten
Ivm dat mijn vrouw ziek is geworden.

Kamertip: Voor fietsers en wandelaars, je kunt je hart hier ophalen. (Ligt bij de receptie) grapje
Datum van verblijf: augustus 2023

Geachte als het mag beste Peter,

Eerst en vooral hartelijk dank om voor Eurotel te kiezen.
Wij vonden het alvast fijn dat u bij ons verbleef, en u heeft genoten van Different hotel Eurotel.
Ook hartelijk dank om uw feedback persoonlijk aan ons te hebben bezorgd.
De busreis is inderdaad een dagtocht en zelf in te vullen.
Hopelijk is uw vrouw ondertussen genezen. En mogen we jullie in de toekomst nog eens welkom heten.

Met vriendelijke groet

Beoordeeld op 13 augustus 2023

een prima t.o.v. eetzaal gelegen ruime kamer met goede bedden en groen uitzicht . badkamer was ook prima. miste uitgeprinte TV kanalenlijst.
in eetzaal zouden kaartjes met inhoud bij beleg (en jam) handig zijn.
personeel vriendelijk en zeer behulpzaam.
in eetzaal was er een moeder met 2 kindjes die onophoudelijk gilden en schreeuwden. de moeder werd hierop niet aangesproken, ondanks verzoek aan serveerster. e.e.a. verhinderde een plezierig eten. de maaltijden waren overigens van prima kwaliteit.
de VIPpas Maasmechelen en de Limburg vakantiepas (zie folder) werden niet ontvangen

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 6 juli 2023

Zeer goed en vriendelijk hotel met een goede keuken. Het personeel is zeer behulpzaam . Veel groen, een zeer mooi terras tussen het groen. Zeer propere kamers. Misschien ƩƩn minpuntje : er is geen airco op de kamer.
Ideaal voor fietsliefhebbers!

Datum van verblijf: juni 2023
Different Hotels, General Manager van Eurotel Lanaken - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Beste R Vandenameele

Bedankt voor de mooie review, het is altijd prettig om te lezen dat u tevreden was over onze service en faciliteiten.

Wij hebben inderdaad geen airco in onze kamers desondanks bieden wij graag tegen betaling mobile airco aan die jullie kunnen reserveren bij onze receptie.

Bedankt voor het vertrouwen en een prettige zomerperiode gewenst,