Alles mooi proper.vriendelijke ontvangst. Mooie tuin. Moderne kamer.eten was lekker ,maar toch nog iets beter verwacht.aperitief hapje eenvoudig .wellness mooi ,en leuk met jaguzi buiten .hopen nog eens terug te gaan .Meer
- Gratis wifi
- Zwembad
Minder weergevenBeste 851annemied,
Allereerst van harte dank voor uw verblijf en uw positieve feedback !
Hopelijk mogen wij u weer in de nabije toekomst verwelkomen. Tot dan !
Guest Relations Manager
Na een jaar van hard labeur wilden we er even 4 dagen tussenuit om de batterijen terug op te laden.
We boekten enkele nachten vooral om te genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving en fenomenale uitzicht van op het terras.
Het ontvangst was aangenaam en charmant. Eerste avond, pech want er werd regen verwacht dus niet buiten eten, teleurstelling maar alle begrip hiervoor. Lekker eten maar ondermaatse bediening, we moesten zelfs vragen om onze wijn bij te schenken. Dag twee gereserveerd bij Ralph Berendsen, dit moest een andere beleving geven.
30 graden, volle zon maar buiten eten kon niet. Het waarom wist blijkbaar niemand want we kregen vier totaal verschillende versies. Het aperitief kon dan wel buiten maar een sigaret roken buiten op het terras kon niet, daarvoor werden we achter de hoek gejaagd uit het zicht van iedereen met een asbak in de hand en zelfs geen tafeltje om de asbak op te zetten, achter de hoek was het minder vijf sterren dan in het zicht, parasols lagen op de grond, er was niet gepoetst maar bon het is wat het is. Aan tafel was het eten nog beter dan verwacht, werkelijk top, de bediening deed meer dan zijn best.
Na de laatste gang terug naar buiten om te genieten van het mooie weer met een sigaretje maar daar kwam niks van want drie tafels verder waren er nog mensen en we moesten weer achter de hoek uit het zicht. Nu had de bediening wel gemerkt dat we ons uitgesloten voelde en plots kregen we een lampje en een glaasje omdat ze vonden dat we wel een punt hadden. Als je het restaurant binnen komt staat er een prachtige kast vol sigaren maar eigenlijk ben je als roker hier helemaal niet welkom, dit zou voor ons geen probleem zijn maar meld dan ook eerlijk dat rokers niet welkom zijn. De chef vond het zelfs niet de moeite om aan zijn klanten te vragen hoe de avond was verlopen. Nogmaals het eten was top maar de totaal beleving ver ondermaats.
De volgende dag wilden we een lekker aperitief drinken, de obers waren bezig de tafels aan het opdekken en de barman was druk in gesprek. We hebben na 15 minuten de ober geroepen om iets te mogen bestellen, nog eens 15 minuten later meldde de over aan de barman dat onze bestelling nog steeds niet werd klaargemaakt.
Bewust een kamer met terras geboekt omdat rokers graag buiten genieten van een sigaret maar ook hier geen asbak, in de wellness buiten ook geen asbak.
Bij het uitchecken wilde ik mijn ongenoegen aan de receptie melden maar daar werd enkel gereageerd met o ok.
Conclusie, blijf hier als roker ver weg want je bent totaal niet welkom en word behandeld als een marginaal.
Bijzonder spijtig want ik kom hier heel graag maar er zijn genoeg plaatsen waar we onze centen kunnen achterlaten en ons wel welkom voelen.
Beste 641Sergev,
Allereerst willen wij u danken voor uw verblijf bij La Butte aux Bois!
Uiteraard zijn we geschrokken van de punten die u aanhaalt en vinden wij dit zeer jammer dat u deze ervaringen heeft gehad.
Uw punten zijn naar de betrokken afdelingen gestuurd en deze zullen grondig besproken worden.
Laten wij u even verzekeren, rokers zijn wel welkom bij La Butte aux Bois. We hebben meerdere plekken op ons domein waar u gerust kan roken, er staan ook overal asbakken. Dat is voornamelijk onze buitenbar en het overdekt terras; aan de inkom van ons hotel en aan de inkom van onze Spa. Dit om de andere gasten niet te storen maar vooral om u als roker een beschut gedeelte, dat nog steeds gezellig is, te bieden. Het klopt dat op het terras van onze wellness een niet-roken policy geldt, dat is onze beslissing/policy.
Uw opmerking over de asbak op het terras van uw kamer is zeker ook genoteerd, dit is iets waar wij inderdaad niet aan denken omdat al onze kamers 'niet-roker' kamers zijn.
Wij hopen alsnog u in de toekomst terug te mogen verwelkomen om u te tonen dat iedereen meer dan welkom is, ons hotel staat garant voor gastvrijheid, vriendelijkheid & gastronomie op hoog niveau.
Guest Relations Manager
Verblijven in La Butte Aux Bois is hemels1 Non-stop ontspanning ⦠voor alles wordt tot in de kleinste details gezorgd. Slapen is een waar genot. Ben je niet tevreden over je kussen en/of dekbed, dan wordt meteen voor een ander type gezorgd. Je baggage wordt naar je kamer gebracht, Je auto wordt weggezet. Ontbijten is luxer dan luxe. Voor alle vragen of wensen, wordt meteen een passende oplossing gezorgd. De sfeer is gemoedelijk. Zelfs thuisgekomen genieten we nog na, van een fles meegekregen bubble en een verse bos bloemen uit onze kamer die na twee weken nog vers staat. Wij komen in december weer! Helemaal top! Een service zoals we die zelden zien.
Beste I1361WRpeterv,
Wat een mooie woorden van een duidelijk zeer tevreden gast. Daar doen we het voor! Het is fijn om te lezen dat u tijdens uw laatste verblijf genoten heeft en ook heel fijn te lezen dat wij u in december weer mogen verwelkomen. We kijken er alvast naar uit!
Guest Relations Manager
Super ontvangst super verblijf alles tot in de puntjes geregeld
Spa was top
We zijn superverwend en dit tot in het kleinste detail
Restaurant lekker gegeten en een super bediening
Gewoon een fantastische ervaring
We gaan zeker terug
Beste moestitony,
Hartelijk dank voor uw mooie score en fijne feedback ! Wij hopen van harte u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen en verwennen!
Guest Relations Manager
Grote groepen of verenigingen kunnen ook reserveren in ā La Butte AUx Boisā om culinair te genieten. In een gezellige ruimte werden we verwend met een driegangenlunch.
Alles verliep naar wens en zoals gewoonlijk wederom verfijnde gerechten.
Dus afspraak voor volgend jaar opnieuw met NEOS.
Beste 209marcp,
Hartelijk dank voor uw mooie score en feedback ! Op naar de volgende NEOS bijeenkomst of misschien zelfs eerder?
Guest Relations Manager
Super ervaring, vriendelijker kan men niet zijn, je voelt je welkom van begin tot einde. Faciliteiten geen gebrek, wellness, eten, fietsen. Mooie kamer (villa) met functionele inrichting en alles wat je nodig hebt. Tot slot toplocatie om tot rust te komen, mooie natuur bij het hotel te ontdekken te voet of per fiets.
Beste Jeroen-Sandrien,
Hartelijk dank voor uw mooie score en mooie woorden... dit doet enorm deugd, daar doen we het voor!
Wij hopen u zeer snel weer te mogen verwelkomen.