Ik had hier goeie dingen over gelezen op TA en google.
Wij waren hier op een zaterdagavond. Knus en gezellig restaurant en een vriendelijke bediening.
Wij gingen voor de gemengde visschotel en die was echt beneden alle peil. Op deze visschotel was geen vis te bespeuren (stond ook zo op de kaart), wel mosselen, vongole, scampi (3 p/p) en gamba's (2 p/p). De mosselen en de scampi's waren ok, de Vongole was volledig kapot gekookt en de gamba's waren melig (echt overkookt)
Er lag ook dunne pasta op (maar mocht meer zijn (wat kan dat kosten?).
Dus we vroegen brood bij en dat werd met de glimlach gegeven.
Toen de ober kwam afruimen vroeg hij hoe het was en hebben we dit eerlijk gezegd. Hij zei dat de vongole en mossel samen opgezet werden.... soit.
Toen we dit gezegd hadden hebben wij niemand meer aan onze tafel gezien (dessert was wel gewenst, maar als ze niks komen vragen hoeft het niet)
Toen de chef een vluchtige rondgang deed in het restaurant, vroeg hij "was het lekker"? Ik zei dat de vongole kapot gekookt was en zijn reactie: "had het teruggestuurd, dan had ik nieuwe gemaakt, ik heb daar geen probleem mee".
Dus chef, het was onze schuld dat u niet kan koken of geen zin had? Een chef controleert zijn gerechten en een chef (zelfs een blinde) ziet dat de schotel op niks trok en daar vragen jullie 35 euro p/p voor.
De arrogantie is de reden dat ik deze beoordeling schrijf.
Alle punten voor de bediening (tot onze melding) en wijn was ook prima (gavi de gavi)
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.