Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Heusden-Zolder
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Wat een teleurstelling”
Beoordeling van Pret-a-Gouter

Pret-a-Gouter
Geclassificeerd als nr. 19 van 51 Restaurants in Heusden-Zolder
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
28 juli 2019 beoordeeld

Wat een leuk verjaardagsdinertje voor mijn dochter moest worden is een echte afknapper geworden. Voorgerecht : zelfgemaakte garnaalkroketten (had ik even de loep voor nodig om de garnaaltjes te vinden), hoofdgerecht : filet pure, foute bakwijze, terug naar keuken, zelfde wijze teruggekomen. Bij het afruimen van een toch nog redelijk vol bord werd er niet gevraagd als het gesmaakt had! Wat wel gevraagd werd als we nog een dessert wensten. We hebben vriendelijk bedankt en zijn dat dan maar bij de vriendelijke buren gaan nuttigen. Om 21 u20 wandelde we terug naar de parking van het restaurant, wat we toen zagen heeft me enorm gechoqueerd, er liep een grote bruine hond gewoon los in de keuken. Sorry, voor mij nooit meer.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Chacha6102
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (66)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 66 beoordelingen

28 juli 2019 beoordeeld

Voorgerecht: garnaalkroketten (5 garnalen in 2 kroketten) - brood??
Filet pure: blue ipv saignant. Teruggegeven, 10 min later nog steeds blue..
Peperroomsaus was een watersaus
Rode wijn 2x moeten vragen
Niemand gevraagd of het gesmaakt heeft?
Prijs € 146
Hier zien ze ons nooit meer terug!
Spijtig, waren beter terug in de slagmolen geweest voor mijn verjaardag!

Topdessert zijn we gaan eten bij de buren (brasserie Savarin). Zeer vriendelijk en heel lekker!!
Topbediening daar!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Vanessa_1978_07
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2019 beoordeeld

kraak verse langoustines en kreeft. respect voor het product, uitstekend bereid (warme bereiding van de kreeft). De sommelier en de gastvrouw maakten het compleet

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank GertE81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker! Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit dik in orde.
Feest op het bord en in het glas. Zeer mooie, gezellige bistrot met aangename tuin. Een omweg waard!

Datum van bezoek: maart 2019
1  Bedank ETEENDRINKE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd vriendelijk. Heerlijke gerechtjes. Een Franse touch. Een waw-omgeving voor een goede zakelijke lunch. Maar zeker ook een aanrader met vrienden en familie. Merci

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank 906carolinet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pret-a-Gouter bekeken, bekeken ook

Heusden-Zolder, Limburg Province
Zolder, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Heusden-Zolder, Limburg Province
 
Heusden-Zolder, Limburg Province
Houthalen, Limburg Province
 

In Pret-a-Gouter geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding