Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ambachtenmarkt”
Beoordeling van Villa zwart goud

Villa zwart goud
Geclassificeerd als nr. 23 van 43 Restaurants in Heusden-Zolder
Prijsklasse: US$ 67 - US$ 87
Gegevens restaurant
19 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op bezoek geweest toen er ambachtenmarkt was. Unieke locatie, meestal enkel af te huren. Uitzonderlijk te bezoeken bij de maandelijkse brunch.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Lenawezentje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 6 beoordelingen

31 december 2018 beoordeeld

Met ons tweetjes gaan ontbijten op Kerstdag.
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening.
Genoten van een zeer lekker en uitgebreid ontbijt.
Mooie locatie
Zeker een aanrader

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dirkyoke
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Villa Het Zwarte goud is wat ligging en sfeer betreft uitstekend ..rustige en vriendelijke bediening... erg mooie inrichting... prijs voor luxe ontbijt is aan de hoge kant ...

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank FerdiPauwels
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Heel leuk ook even rondleiding in het gebouw en beetje uitleg over de geschiedenis ervan

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank ives v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen zondag hebben mijn vriendinnen afgesproken voor onze jaarlijkse brunch in Villa Zwart Goud. We waren bij aanvang al gecharmeerd door de aankleding en het oog voor detail zoals oa. de bubbels geserveerd in een zwart en goud glas. Na de zalige, gezonde en uitgebreide keuze aan gerechten kregen we ook een rondleiding van Tom zelf waardoor we meer over de woning en geschiedenis van het pand te weten kwamen. We waren onder de indruk van zijn passie voor zijn job en de manier hoe hij het overbracht. Na de rondleiding stond het dessert alvast klaar.

Wij Limburgers zijn voldaan en fier naar huis gegaan, weer een culturele troef die we graag delen en promoten

Datum van bezoek: maart 2018
1  Bedank belgium_mieke_l
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Villa zwart goud bekeken, bekeken ook

Zonhoven, Limburg Province
Houthalen, Limburg Province
 
Zolder, Limburg Province
Heusden-Zolder, Limburg Province
 

In Villa zwart goud geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.