Lang uitgekeken om hier te gaan eten, aangemoedigd door de vele goede recensies. Bleek een enorme tegenvaller. Buikspek lijkt eerder vleesrib te zijn, zo hard en droog. De quesadila was vettig en saai van smaak, een food truck quesadila is 5 keer smakelijker en half zo duur. Van hun pronkstuk, de "Tex Mex" schotel zijn de ribeye en picanha zeker lekker, maar dit ligt vooral aan de kwaliteit van het vlees. Alles dat erbij komt is op z'n best matig. De steak fajitas waren ongekruid. De mac & cheese was met een industrieel kaas-achtig product gemaakt (misschien hoe ze het in Amerika doen, maar dat maakt het niet smakelijker). De maiskolf was 2 cm lang. Pulled beef was 5 jaar geleden op zich speciaal genoeg om mensen te overtuigen, vandaag krijg je dat gewoon in de frituur, dus het gewoon op wat frieten gooien is niet genoeg. De chili con carne was bolognese-saus-uit-een-pot met wat bonen in gegooid, het is begrijpelijk dat je geen al te pikante chili aan een breed publiek kan serveren, maar op z'n minst een béétje warm in de mond zou wel mogen. Bij Tex Mex verwacht een mens een stevige kruiding, ik weet niet wat er aan de hand was, maar het leek alsof de kruiden gewoon op waren op die dag. Misschien had men gewoon een complete offday, of de meeste mensen hebben het bij een steak of ribbetjes gehouden?
Wel snelle & vriendelijke bediening.