darline
Oeselgem, België

Niet tevreden

Beoordeling van Hotel Prins van Oranje
3,0 van 5 bollen19 sep 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij doen heel veel overnachtingen maar dit hebben we nog nooit tegen gekomen.
Aangekomen rond 16h45 en staan aan gesloten deur.Moesten iemand opbellen om te horen dat de sleutel aan de deur lag.Dus geen ontvangst,niets.Kamer was gelukkig in orde en ontbijt ook.Nooit meer
Datum van verblijf: september 2020
        8.5 km van Hotel Prins van Oranje
        16.0 km van Hotel Prins van Oranje
        Meer hotels in Diest bekijken
        Beoordeeld op 31 oktober 2018

Het hotel is zeer goed gelegen, een prima uitvalsbasis dus.
        De kamer was heel ruim en de badkamer ok. Hier en daar wat problemen met waterlekken. Een beetje gedateerd, er is dus nog wat werk aan de winkel waant alles ziet er een beetje onverzorgd uit.
        Over het ontbijt valt niet te klagen, alles was voorzien en ruim voldoende.
        We hebben wel goed en in alle rust kunnen slapen niettegenstaande het hotel aan een drukke weg ligt.

Datum van verblijf: oktober 2018
        Beoordeeld op 20 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wij verbleven 1 nacht in het hotel van vrijdag op zaterdag. Personeel stond buiten te roken. Kamers echt gedateerd en in de mini frigo stond nog eten van de vorige gast. Zeer matig. Alles is verouderd. Ontbijt was degelijk. Mijn advies: veel te duur voor wat het is en.profiteren van het feit dat er nauwelijks hotels zijn. Ongezellig, onverzorgde tuin geen sfeer. Huur bij Airbnb en ga lekker ontbijten in diest

Datum van verblijf: juli 2018
        Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

Naar jaarlijkse gewoonte brengen we een bezoek aan de fly in bij schaffen . Sinds 3 jaar onze tent en alle ongemakken daaraan opgeborgen
        Dus we kunnen wel stellen dat we heel veel hotels en B&B bezoeken tijdens het vliegseizoen
        We keken ernaar uit terug te keren naar dit hotel .... wat een teleurstelling ! Kamer 25 ( 1 van de betere gerenoveerde kamers) terug geboekt 125€ ontbijt inbegrepen
        1 jaar later airco nog steeds niet geïnstalleerd , traphal idem dito
        Bar gesloten wegens: Turkse uitbaters op vakantie in eigen land
        We stonden ook voor de deur en als je gsm belde werd er gezegd ' wij zijn op vakantie '
        Geluk dat een hotelgast ons binnen liet
        Gelukkig gsm nr gevonden van personeel die ons telefonisch richtlijnen gaf waar we de sleutel vonden
        Bdw onze sleutel van kamer 25 past ook op kamer 24 !!!
        Met andere woorden er is hier werk aan de winkel( hotel)
        Aanrader niet echt voor deze prijs vind je in de omgeving wel betere overnachtingen

Datum van verblijf: augustus 2017
        Beoordeeld op 27 april 2017

vriendelijk personeel, mooie kamer.......rustig, uitstekend ontbijt, fietsen kunnen binnen plaatsen. voor ons ...een aanrader.
        centrum diest ligt op zo'n 3 km......
        wel even bij vermelden, zijn nog kamers aan het vernieuwen.....wij gaan er zeker terug.

Datum van verblijf: april 2017
        Beoordeeld op 20 september 2016 via mobiele applicatie

Was echt niet zo goed. Plaaster viel van het plafont, niet echt proper. Niet a la carte. Matige keuken. Is zijn 3 sterren niet waard. 15 min moeten wachten in de bar voor we iemand zagen. Ontbijt was simpel ma goed.

Datum van verblijf: september 2016