Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi.

Wat een zicht en tuinen! Een aanrader als je in de buurt bent! Daar kan je ook het toerismehuis ... meer lezen

Beoordeeld op 14 mei 2022
Catclo3
,
Brugge, België
ons rijke verleden.

prachtige gebouwen, mooie wandelwegen, heerlijke tuinen... ideaal voor een dagje snuisteren in ... meer lezen

Beoordeeld op 11 april 2022
Eddy S
,
Boom, België
Lees alle 233 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Beoordelingen (233)
Beoordelingen filteren
233 resultaten
Waardering van reizigers
119
91
16
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
119
91
16
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 233 beoordelingen
Beoordeeld op 14 mei 2022

Wat een zicht en tuinen! Een aanrader als je in de buurt bent!
Daar kan je ook het toerismehuis terug vinden!

Datum van activiteit: april 2022
Bedank Catclo3
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 april 2022

prachtige gebouwen, mooie wandelwegen, heerlijke tuinen... ideaal voor een dagje snuisteren in ons verleden.

Datum van activiteit: april 2022
Bedank Eddy S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 maart 2022 via mobiele applicatie

Prachtig domein om te wandelen. Mooie natuur. Mooi kasteel. Zeer behulp aardig personeel. Echt een aanrader voor jong en oud.

Datum van activiteit: februari 2022
Bedank sofied75
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 november 2021

Wij waren te gast naar aanleiding van het Sintpaleis. Toplocatie en erg goed georganiseerd.
Een aanrader.

Datum van activiteit: november 2021
Bedank KennethRUMES
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 november 2021 via mobiele applicatie

Prachtig gerestaureerd domein in het hartje van Haspengouw. Decor ook van de virtuele attractie Bilzen Mysteries met Jan Decleir in de hoofdrol. Vaak leuke evenementen zoals het Schots Weekend. Klassehotel Martin’s Rentmeesterij ligt er vlak naast. Het centrum van Bilzen ligt op nauwelijks 2km afstand en is erg gezellig met zijn stijlvolle boetieken bruisende horeca. Parkeren is er (bijna) gratis, wat je in geen enkele stad meer vindt.

Datum van activiteit: augustus 2021
1  Bedank koster1111
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken