Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem”
Beoordeling van Bistrot Padam

Bistrot Padam
Geclassificeerd als nr. 2 van 55 Restaurants in Bilzen
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
25 september 2020 beoordeeld

Superlekker en vriendelijke bediening. Ze houden ook rekening met voedselintoleranties. Aanrader!!!!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank StevenH4584
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (179)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 179 beoordelingen

18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bezochten deze zaak 2x deze week. Niets op aan te merken, alles was dik in orde. Vriendelijke en vlotte bediening, heerlijk eten en achteraan in de tuin is het bovendien heel gezellig zitten. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank tamsno
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2020 beoordeeld

Gezellig en mooi interieur. Snelle, vriendelijke en correcte bediening. Grote verscheidenheid aan gerechten en correct afgekruid.

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank cdm335
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Niets is hun teveel. Aanrader! Indien we hier nog eens in de buurt is zijn komen we zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank moene89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2020 beoordeeld

Heel lekkere brasserie met goede bediening en leuk vertoeven.
Een aanrader. Indien we terug in de streek zijn gaan we zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank JoeriV141
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistrot Padam bekeken, bekeken ook

 
Bilzen, Limburg Province
Bilzen, Limburg Province
 

In Bistrot Padam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.