Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.comUS$ 146
Expedia.comUS$ 173
Hotels.comUS$ 173
Trip.comUS$ 172
StayForLongUS$ 174
Orbitz.comUS$ 173
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (310)
Beoordelingen filteren
310 resultaten
Waardering van reizigers
171
76
26
17
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
171
76
26
17
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 310 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2023

We zijn hier voor het tweede achtereenvolgende jaar teruggekomen. Zeer vriendelijk ontvangst door het aanwezige personeel. Een technisch probleempje op onze kamer werd uitstekend opgelost. Wij voelden ons als gast hierbij zeer serieus genomen en gewaardeerd. De kamers waren met tijdens het warme weer heerlijk koel . Prachtige omgeving om meerdere fietstochten te ondernemen. Er is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig . We komen hier zeker weer terug !

Kamertip: mooie fietsroutes . De borden zijn duidelijk aangeven . Breng ook een bezoekje 's avonds bij de Mysterie Night. In abdij naast hotel
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Johan B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Rentmeesterij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2023

Beste Johbo,

Wat een mooie woorden ! Van harte bedankt om gekozen te hebben voor Martin's Rentmeesterij.
Hopelijk kunnen we u binnenkort nogmaals verwelkomen bij ons.
Tot snel!?
Bregt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2023

Enorm mooi hotel, de kamer was perfect! Schoon, modern en van alle gemakken voorzien. Fijn bed en kussens! Er is een televisie op de kamer en een mini koelkast. Badkamer is schoon en modern ingericht.

Heerlijke wellness beneden en uiterst vriendelijk personeel! Ik kom zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Alinda K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Rentmeesterij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2023

Beste 941 Alindak,

Hartelijk dank om tijd te nemen om jullie positieve ervaringen te delen met ons en met onze toekomstige hotelgasten.
Super dat jullie een aangenaam verblijf hebben gehad in Martin's Rentmeesterij.

Hopelijk kunnen we jullie nogmaals verwelkomen in Bilzen!
Uw positieve feedback deel ik vanzelfsprekend met mijn collega's. Nogmaals bedankt!

Liever een andere bestemming? Aarzel niet om onze eigen website te bezoeken waar u alle Martin's Hotels kan terug vinden alsook onze restaurants.

Graag tot een volgende keer in Martin's Rentmeesterij!

Bregt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2023


Het was toppie van begin tot einde , geweldig onthaal , zeer proper hotel , culinair genot in AKKO, top kamer met heel goede matras , super lekker uitgebreid ontbijt MET bubbels en steeds heel vriendelijk personeel 😃

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jessyf197
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Rentmeesterij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Beste jessyf197,

Hartelijk dank om tijd te nemen om jullie positieve ervaringen te delen met ons en met onze toekomstige hotelgasten.
Super dat jullie een aangenaam verblijf hebben gehad bij ons.

Hopelijk kunnen we jullie nogmaals verwelkomen in Bilzen! Uw positieve feedback deel ik vanzelfsprekend met mijn collega's. Nogmaals bedankt!

Liever een andere bestemming? Aarzel niet om onze eigen website te bezoeken waar u alle Martin's Hotels kan terug vinden alsook onze restaurants.

Graag tot een volgende keer in Martin's Rentmeesterij!

Bregt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2023

Super vriendelijk personeel
Mooie ruime kamer
Inloopdouche
Alles kraaknet
Ideale ligging om te fietsen in de buurt
Jammer dat de prijs in het restaurant en in de bar aan de hoge kant is… dit zou veel klanten winnen moest het goedkoper zijn.
Helaas ook € 20/nacht voor onze mini hond.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank franckennathalie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Rentmeesterij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Beste franckennathalie,

Bedankt voor de mooie woorden! Hopelijk kunnen we u binnenkort nogmaals verwelkomen in bij ons.
Groeten,
Bregt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2023

na een eerdere slechtere ervaring ( juist bij de versoepelingen van de Covid periode) hebben wij toch nog eens de kans gegeven aan dit hotel om zich waar te maken. Van bij de ontvangst al was men zéér alert, hadden dan ook een suite geboekt die helemaal aan onze verwachtingen voldeed. Een klein minpuntje is dat het licht in de badkamer met een sensor werkt, dus als je s nachts ff gaat plassen schiet meteen ook dit licht aan ( maar is gemeld aan de receptioniste bij de check out en ik weet niet of dit bij alle kamers /suites zo is. Bar en restaurant hebben we niet kunnen ervaren want gesloten op zondag en maandag.Voor het overige, een zéér mooie locatie, uitermate vriendelijk,we herhalen dit zeker in het najaar

Kamertip: licht in de badkamer met sensor ( suite) zou ik toch even navragen
Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Patrick041260
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Rentmeesterij, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Beste Patrick041260,

Bedankt voor deze mooie commentaar en wat leuk om te lezen dat je ons een 'tweede' kans hebt gegeven. Ik denk dat alle collega's na de Covid versoepelingen heel wat zaken terug hebben moeten bijstellen / herbekijken.
Hopelijk kunnen we u nogmaals verwelkomen in de nabije toekomst.
Groeten,

Bregt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken