Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Unieke attractie!

Bilzen Mysteries is een unieke attractie! Het duurt ongeveer een anderhalf uur. In die tijd kan je ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
davytanja
,
Hasselt, België
De moeite waard om een tripje naar Limburg te maken

Aangename avond doorgebracht op het domein. De combinatie van de moderne technologie en de goede ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
KathleenV1970
,
Antwerpen, België
via mobiele applicatie
Lees alle 73 beoordelingen
  
Beoordelingen (73)
Beoordelingen filteren
73 resultaten
Waardering van reizigers
49
21
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
49
21
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 73 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2018

Wat een werk is er hier van gemaakt om een stukje geschiedenis levend te houden.
Zeer de moeite waard om ook met tieners die iets van geschiedenis over de kruisvaarders willen leren naar toe te gaan. Een tweede deel gaat over de geschiedenis van het kasteel met en prachtige lichtshow in de tuin. Ga bij voorkeur als het donker is om van de effecten te genieten.

1  Bedank Cees B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SaartjeM91, Onthaal van Bilzen Mysteries, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2018

Fijn dat jullie ervan genoten hebben!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2018

Je wordt met een tablet doorheen het domein geleid, begeleid door de stem van Jan Decleir.
Het is een mooi voorbeeld van hoe geschiedenis en technologie samen tot iets moois kunnen gemaakt worden. De animaties zijn de moeite waard en het lichtspel is ook prachtig.
Uiteraard ben je veel buiten, dus voorzie je bij koud weer best warme kleren voor als je tijdens de voorstelling meerdere malen een tijdje moet stilstaan.
Maar je moet dit gezien hebben!

3  Bedank Olaf M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SaartjeM91, Onthaal van Bilzen Mysteries, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2018

Bedankt voor je leuke reactie!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2018

Het eerste deel van de wandeling moest je veel stilstaan, als het koud is, is dit niet zo fijn. Het tweede deel van de wandeling is mooier en ook interessanter qua geschiedenis.

Bedank janpirlo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SaartjeM91, Onthaalmedewerker van Bilzen Mysteries, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2018

Bedankt voor je reactie !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2018

prachtige locatie, en de stem van jan declair is heerlijk om naar te luisteren, alleen ga niet als het koud is want dan verlies je je interesse in het spektakel en dat is zonde....

Bedank martine n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SaartjeM91, Onthaalmedewerker van Bilzen Mysteries, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2018

Bedankt voor je aanbeveling en tip !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2017

Zeer leuke (winter)wandeling waarbij je met een tablet door het domein van Alden Biesen geleid wordt.

Bedank wib92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SaartjeM91, other van Bilzen Mysteries, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 januari 2018

Bedankt voor je beoordeling!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken