Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en goed”
Beoordeling van Vleesgegroet

Vleesgegroet
Geclassificeerd als nr. 4 van 88 Restaurants in Sint-Truiden
Prijsklasse: € 35 - € 60
Keukens: Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Vleesgrilleri Vleesgril specialiteiten
13 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en smaakvol gegrild vleesschotel, koud slaatje erbij geserveerd met kommetje frietjes.
Alles heel basic geserveerd maar smaalvol.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Karen E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (133)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

8 - 12 van 133 beoordelingen

13 september 2020 beoordeeld

Zelf maak ik nooit steak thuis omdat ik dezelfde ervaring als in zulke restaurants zoals deze nooit kan evenaren. En dit kan ik nooit evenaren. Het vlees is vers, van topkwaliteit. Bijzonder vriendelijke doch ongedwongen bediening. We komen zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank bizzylizzy_be
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je nu spreekt over een lekker stuk vlees ... wel dat hebben wij hier gegeten!
Op een gewone doordeweekse dinsdag avond ... volgeboekt! Zeer vriendelijk, zeer verzorgd en zeer lekker gegeten!!!!
Wij komen nog terug !

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank slimmekes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
20 november 2019 beoordeeld

Wanneer je op een "doodnormale dinsdagavond" ziet dat alle tafeltjes volzet zijn, weet je dat dit een goed restaurant is.

We zijn hier door de jaren heen meermaals geweest en telkens was de steak top. Deze wordt in de zaak op de grill gegooid. Saignant zonder bloedverlies op je bord. De sausjes erbij zijn a la minute gemaakt.

in elk opzicht is dit een zeer goed restaurant. bediening, concept, gezelligheid, kwaliteit, prijs maar er is ook dichtbij parkeergelegenheid.

Maar: de prijs voor 1 liter water is 10 euro. (wat tegenwoordig niet meer uitzonderlijk is.) 1 liter zwaar bier kost 11 a 12 euro.

we keren graag terug en drinken dan maar biertjes.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Pieter K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 november 2019 beoordeeld

Mooi klein gezellig tentje voor de echte karnivoor!
Hier word echt de nadruk op het vlees gelegd!
Doordat de gril, achter de bar, midden in het restaurantje staat, kan je je stuk vlees ter plaatste bereid/ klaar gemaakt/ gegrild zien worden!

De opstelling is behoorlijk nauw, maar dat geeft ook weer sfeer.

Ik ga hier zeker nog een keer naartoe als ik in de buurt ben!
één van de betere tentjes van Sint-Truiden!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Boogie_0113
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Vleesgegroet bekeken, bekeken ook

Brustem, Limburg Province
Sint-Truiden, Limburg Province
 
Sint-Truiden, Limburg Province
 

In Vleesgegroet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.