Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een mooi groot stuk vlees naast het vuur/ de gril, in een niet te commercieel tentje”
Beoordeling van Vleesgegroet

Vleesgegroet
Geclassificeerd als nr. 4 van 88 Restaurants in Sint-Truiden
Prijsklasse: € 35 - € 60
Keukens: Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Vleesgrilleri Vleesgril specialiteiten
10 november 2019 beoordeeld

Mooi klein gezellig tentje voor de echte karnivoor!
Hier word echt de nadruk op het vlees gelegd!
Doordat de gril, achter de bar, midden in het restaurantje staat, kan je je stuk vlees ter plaatste bereid/ klaar gemaakt/ gegrild zien worden!

De opstelling is behoorlijk nauw, maar dat geeft ook weer sfeer.

Ik ga hier zeker nog een keer naartoe als ik in de buurt ben!
één van de betere tentjes van Sint-Truiden!

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Boogie_0113
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (133)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

12 - 16 van 133 beoordelingen

1 november 2019 beoordeeld

Prima! Heel lekker gegeten in een hele aangename en rustige sfeer.
Mooie samenwerking tussen de chef en de gastvrouw.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Katrien D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten in deze mooie zaak. De bediening was vriendelijk! Ook nam de chef de tijd om de kaart uit te leggen.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 893maikelk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 juli 2019 beoordeeld

Klein, maar een supergezellige zaak.
Heel lekker eten en een superbediening.
Niets op aan te merken.
Wij komen nog eens terug!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank NathalieVerbois
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 juli 2019 beoordeeld

Superlekker en supergezellig.
Superlieve bediening en geen enkel probleem om met ons 8maanden oud kindje te komen dineren.
Wij komen zeker terug 😊

Tot snel x

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Elkevnwddngn
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Vleesgegroet bekeken, bekeken ook

Brustem, Limburg Province
Sint-Truiden, Limburg Province
 
Sint-Truiden, Limburg Province
 

In Vleesgegroet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.