Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Kate
Gent, België

Op vakantie in eigen dorp

Beoordeling van Hotel Torenhof
5,0 van 5 bollen28 okt 2022 beoordeeld
Kamer op de 2de verdieping met idyllisch uitzicht op de Latemse Meersen. Genieten van een streekbiertje op het mooie terras. Centraal gelegen voor prachtige wandelingen en fietstochten. Heel verzorgd ontbijt. Prima onthaal.
Datum van verblijf: oktober 2022
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
vue de la terrasse du resto
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 99
  • Booking.com
2.8 km van Hotel Torenhof
Gratis wifi
Gratis parkeren
Casa Al Rio
    2.7 km van Hotel Torenhof
    • Agoda.com
    3.4 km van Hotel Torenhof
    € 122
    Geen aanbetaling vereist
    • Expedia.com
      € 122
    • Vio.com
      € 98
    • Priceline
      € 122
    1.5 km van Hotel Torenhof
    Gratis wifi
    Restaurant
    Hotel Exterior
    € 164
    • HolidayInn.com
    • travelup.com
      € 154
    • Expedia.com
      € 164
    4.6 km van Hotel Torenhof
    Gratis wifi
    Restaurant
    Bedroom
    € 105
    € 99
    Volledig restitueerbaar
    Geen aanbetaling vereist
    • Expedia.com
      € 104
    • Hotels.com
      € 104
    • Priceline
      € 99
    6.3 km van Hotel Torenhof
    Gratis wifi
    Restaurant
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    7.2 km van Hotel Torenhof
    Gratis wifi
    Restaurant
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    7.8 km van Hotel Torenhof
    Gratis wifi
    Zwembad
    Classic Double
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    6.4 km van Hotel Torenhof
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    Meer hotels in Sint-Martens-Latem bekijken
    Beoordelingen (142)
    Beoordelingen filteren
    142 resultaten
    Waardering van reizigers
    83
    48
    8
    2
    1
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    83
    48
    8
    2
    1
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    3 - 8 van 142 beoordelingen
    Beoordeeld op 13 februari 2022 via mobiele applicatie

    Mooi onderhouden hotel,rustig gelegen in groene buurt.Vriendelijk onthaal en prima kamer.Grote parking en vandaar kan je mooie wandelingen maken.Hadden ook ontbijt besteld en was mooi op tafel gedekt.Is een aanrader als je de buurt wil verkennen.

    Datum van verblijf: februari 2022
    Reistype: Reisde alleen
    1  Bedank riekie1
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 12 oktober 2021

    We waren naar sint Maartens Latem bij Hotel Torenhof gegaan voor een fietsweekendje. Super bevallen. Knooppunten liggen vlakbij hotel voor t vertrek. Heerlijke fietstochten gedaan. We kwamen in hotel aan in de voormiddag en zouden direct vertrekken. Toch eerst aan gaan melden en ook al was in de voormiddag de kamer nog niet ter beschikking, kregen we na een zeer vriendelijke ontvangst en allerlei info de sleutel alvast voor de kamer. De kamer was zeer proper in orde, goed bed, goede badkamer Douche en sanitair. Torenhof had voor ons een super tof restaurantje geboekt waar we te voet naar toe konden. Huyze Waterloos. (ook een aanrader)
    s morgens een fantastisch ontbijt. vele verschillende broodjes en koffiekoeken met beleg, 3 soorten kaas + hesp, salami en kippenwit. de zoetigheden waren choco perenstroop honing confituur speculaas pasta. er werd een eitje gepresenteerd op welke wijze dan ook. vers geperst fruitsap koffie of thee. wij zijn nog een tocht gaan fietsen na het uitgebreid ontbijt en zeer tevreden naar huis gereden. wij gaan zeker nog eens terug.

    Datum van verblijf: oktober 2021
    1  Bedank 124annj
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 15 juli 2021

    Voor de verjaardag van mijn schat zocht ik een romantisch hotelletje in eigen land. Na wat zoekwerk kwam ik bij hotel Torenhof terecht, in St.Martens Latem. Een super romantisch landhuis, kasteeltje bijna, op een boogscheut van Gent. Voormalige woonst/werkplek van de expressionistische kunstenaar Albert Servaes. Een parel, verstopt tussen de gigantische residentiële woningen, eigendom van de Vlaamse beau monde.
    Het hotel oogde van bij de aankomst meteen al mooier en schilerachtiger dan de foto's op diverse sites deden vermoeden. De ontvangst was zeer hartelijk. De blondharige gastvrouw gaf mijn schat de keuze tussen twee droomkamers. Wij kozen voor kamer twee, met zicht op de romantische voortuin.
    De kamer was mooi, groot, super gezellig en voorzien van alle comfort. Het enige dat misschien ontbrak was een koelkastje op de kamer. Comfortabel bed, makkelijk zittende zeteltjes op de kamer. Moderne badkamer met mooie inloopdouche. We hebben er geslapen als prinses en prins.
    Voor het ontbijt konden we kiezen tussen opdienen op de kamer (corona), of in de mooie sfeervolle ontbijtzaal (in een kader waar Servaes zo kon te voorschijn komen). We kozen voor de zaal, en genoten van een super lekker ontbijt met warm afgebakken broodjes, heerlijk vers geperst fruitsap, lekker beleg en vooral ook een super vriendelijke bediening. Wat een klasse!
    Het was bijna pijnlijk om de sleutel te moeten afgeven bij de afrekening. Wàt een locatie, wàt een service. Als dit de hemel niet was, dan weet ik het dus echt niet meer. Echt waar. Als je dacht dat engelen niet bestonden, 'think again', want daar liepen een paar prachtexemplaren rond die de verjaardag van mijn schat een extra mooi tintje gaven.
    Dikke, heel dikke merci !!!

    Datum van verblijf: juli 2021
      • Prijs/kwaliteit
      • Hygiëne
      • Service
    1  Bedank Bruges_BelgiumPaul
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 16 september 2019

    Gelegen in een heel rustige omgeving en perfect om van daaruit te vertrekken voor een wandeling. Kamers prima in orde en een kleine vergetelheid werd met de glimlach opgelost. Ontbijt is zeer volledig

    Datum van verblijf: augustus 2019
      • Locatie
      • Hygiëne
      • Service
    2  Bedank AlainV893
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 9 september 2019

    Vandaag foutief dit hotel geboekt via boeking, onmiddellijk (!) opgebeld. Vriendelijk nagevraagd of er een optie was deze te annuleren. Een erg onbeleefd antwoord gekregen - van een naar eigen zeggen vermoeide gastvrouw - dat er geen mogelijkheid was, dat ze het beu was dat mensen dat probeerden, dat ze een klein familiehotel zijn,,... Beste Mevrouw, als zelfstandige begrijp ik uw frustraties, maar wat ik geenszins begrijp en ook nooit zal begrijpen is uw toon, uw arrogantie, naar mij als klant. Ik begrijp dat u het niet fijn vind om mijn boeking voor binnen 3 dagen 1 uur nadat ik boekte, terug te annuleren, maar ik denk dat - als u wat menselijk en klantvriendelijk ingesteld bent - u ons een boekingskost of annulatiekost van bvb. 50% had kunnen voorstellen en uw kamer alsnog had kunnen vrijgeven én verhuren in u naar eigen zeggen steeds volgeboekte hotel waar u kort op de bal speelt....

    Datum van verblijf: september 2019
    • Reistype: Reisde voor zaken
      • Service
    Bedank sofiedekindt
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Bea D, General Manager van Hotel Torenhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019

    Mevrouw, u gaf duidelijk te kennen dat u op amper een uurtje tijd gewoon uw planning had gewijzigd. De administratie, 2 telefoongesprekken voor een klein, druk familiehotel in volle avondspits, voor u totaal niet belangrijk... De weg van annulatie volgen via het door u gebruikte reservatiekanaal was zelfs te moeilijk! Liever uw tijd spenderen aan een negatieve reactie... Gelukkig weten onze echte gasten, onze gastvrijheid wel te waarderen!

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken