US$Ā 113
Trip.comUS$Ā 107
Agoda.comUS$Ā 113
TripadvisorUS$Ā 107
Beoordeeld op 11 maart 2023 via mobiele applicatie

Op het eten valt niets op te merken. Wel kon de bediening niet slechter. Aangepaste wijn van voorgerecht kwam na het voorgerecht. Bijbestelling van salade werd beantwoord met een kom frieten.
Nagerecht ā€œDame blancheā€ werd geserveerd zonder bestek. Na 2 maal vragen kregen we uiteindelijk een lepel. Dame blanche was ondertussen al gesmolten. De barvrouw had dorst wat haar recht is maar drink niet in publiek uit de fles water. Toont het voorbeeld en gebruik een glas.
Kortom triestig voor zo een restaurant.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 15 december 2022

Heel goed restaurant.
Prachtige locatie. Vriendelijke ontvangst.
Top bediening echt 1ste klasse. Super lekker eten, prijs/ kwaliteit super en echt super goede rode huiswijn. Kom ik zeker terug! Proficiat ! 😊

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 14 november 2022 via mobiele applicatie

De sfeer krijgt maar een 3 en dat komt door de bar. Gezellig restaurant lekker gegeten prima service en dan ga je naar de bar en dat is een totale afgang. Spijtig want de bar was ooit zo gezellig....het terras is super gezellig en met verwarmers tijdens de winter

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 18 september 2022

Top locatie. Maar de toiletten zijn ondermaats. Zeker bij evenementen als huwelijksfeesten zouden er meer en grotere toiletruimtes met wat luxe moeten zijn (vb gastendoekjes ipv papier...). De toiletten zijn sowieso aan renovatie toe!

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 15 augustus 2022

De Auberge du Pecheur is een gezellig restaurant, een aangename toplocatie, rustig gelegen aan het water, het is er leuk vertoeven "vooral tijdens de zomer avonden", een aanrader voor een leuk momentje te belevenšŸ‘

Datum van verblijf: juli 2022