Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tja...mooie zaak maar niet altijd zo vriendelijke bediening”
Beoordeling van Caffe Latte

Caffe Latte
Geclassificeerd als nr. 24 van 77 Restaurants in Turnhout
Gegevens restaurant
12 juli 2020 beoordeeld

Wel mooie zaak met 'aparte' menukaart. Porties zijn wel aan de povere kant in vergelijking met prijs/kwaliteit

Datum van bezoek: november 2019
1  Bedank MarJaWiVE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (44)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 44 beoordelingen

6 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn vriendin waren we al verschillende keren op de oude locatie geweest in de Sint-Antoniusstraat in Turnhout.
Nu wilden we graag op de nieuwe locatie,een prachtig herenhuis.
De ontvangst als vanouds, dus goed.
De hoeveelheid en de keuze ruim voldoende.
De salades huisgemaakt en lekker. Fruitsalades heerlijk.
De koffie en de thee zijn goed.
We gaan zeker nog eens terugkomen!!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Katrien S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2020 beoordeeld

Caffe Latte is een zeer mooie zaak met lekkere koffies en een uitstekende, vriendelijke bediening. Ze hebben ook een mooi en rustig terras.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 26Martine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2019 beoordeeld

Sinds kort verhuist. Zitten nu om het hoekje in de St Antoniusstraat. Zitten in 1 van de mooiste gebouwen in Turnhout. Dezelfde meewerkende bazen en personeel....nog steeds heeeeeel vriendelijk. Menukaart is een beetje aangepast....nog steeds lekker en goede suggesties.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank MensB1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2019 beoordeeld

heel mooie zaak ,je kijkt je ogen uit ,goede bediening ,grote keuze aan salades ,broodjes enz ,al ondertussen een paar keer geweest TOP.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank eduardus_lievens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Caffe Latte bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen
Oud-Turnhout, Antwerpen
 

In Caffe Latte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.