Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enorm lekkere gevarieerde menu en professionele bediening.”
Beoordeling van Marché 17

Marché 17
Geclassificeerd als nr. 2 van 77 Restaurants in Turnhout
Prijsklasse: 36 US$ - 101 US$
Keukens: Frans, Fusion
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Een gezellig restaurant in het hartje van Turnhout.
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Enorm lekkere gevarieerde menu en professionele bediening. Ik had wat schrik dat er veel zou moeten aangepast worden aangezien ik zwanger ben, maar ik mocht bijna alles eten. En voor de dingen die ik niet mocht eten, werd zonder moeilijk doen een geschikt alternatief voorzien. Absoluut de moeite en we komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank michelleh951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (231)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 231 beoordelingen

1 november 2020 beoordeeld

Top menu, zeer lekker en geweldig smaken palet.Toppers op markt 17, de bereidtijden en de omschreven instructies zijn correct.

Datum van bezoek: november 2020
Bedank wimvU5804ZX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Simply the best. De kwaliteit van een steren restaurant aan bistro prijs. Ik ben fan vriendelijk bediening

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank JorisV956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2020 beoordeeld

Zeer lekker en netjes verzorgd.
1 spijtig punt: we werden met 5 collega's apart geplaatst, niet bij de overige 10 aan gde grote tafel

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank CarineV464
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 januari 2020 beoordeeld

Supervriendelijke ontvangst, heel lekker viergangen menu met aangepaste wijnen, prima prijs kwaliteit, echt een aanrader!!!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pollekemadrid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Marché 17 bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen
 
Turnhout, Antwerpen
Turnhout, Antwerpen
 

In Marché 17 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.