Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten en het toppunt van gastvrijheid.”
Beoordeling van flames

flames
Geclassificeerd als nr. 3 van 77 Restaurants in Turnhout
Prijsklasse: 21 US$ - 31 US$
Keukens: Iraans
Gegevens restaurant
6 juni 2021 beoordeeld

Samen met mijn familie heb ik in dit restaurant kunnen genieten van het heerlijke eten en de warme sfeer. Op het terras waan je je in zuiderse sferen. Ik ben positief verrast van het lekkere eten, de vriendelijke bediening, de huiselijke sfeer en de gastvrijheid. Bedankt voor deze fijne ervaring!

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 929stephaneh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (93)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 93 beoordelingen

6 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangekomen en super warm ontvangen door de gastvrouw. Eens we aan tafel zaten op het gezellige terras, werden er al snel enkele hapjes aangeboden. Stuk voor stuk heerlijk!

De joojeh kabob was enorm lekker en een enorme aanrader!

Vraag ook zeker naar whisky suggesties van de chef!

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank StefH97
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was lekker, en een heel gezellige locatie. De joojey kip was zeker een aanrader. Zeer vriendelijke en snelle bediening

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank Laurence21310
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijk en lekker gegeten!
Mooi terras om gezellig met vrienden te zitten.
Lekker zelfgemaakt Perzisch ijs als nagerecht.

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank Compass68368767660
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2020 beoordeeld

Wij hebben de charing plates gekozen om een totaalaanbod te hebben van de Iraanse gerechten. Super!!! Saffraan was bij ons enkel gekend uit onze kinderjaren in de rijstpap van onze ouders. Is superlekker in ijs! Voor herhaling vatbaar! De passie waarmee de mama en dochter praten over de gerechten is zalig!

Datum van bezoek: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank annemie605
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die flames bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen
 
Turnhout, Antwerpen
 

In flames geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.