Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem”
Beoordeling van Cucinamarangon

Cucinamarangon
Geclassificeerd als nr. 7 van 77 Restaurants in Turnhout
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
1 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, top bediening en echt een heerlijke sfeer. Leek net een film! Wij komen hier zeker vaker terug, alles klopt. Super chapeau, nog weken van na genoten!

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank L B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (86)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 86 beoordelingen

13 maart 2020 beoordeeld

Een zeer vriendelijke en aangename verwelkoming, leuke presentatie van de gerechten, uitstekende wijnkeuze door de gastvrouw bij de gerechten.
De risotto is een echte aanrader
Een top Italiaans restaurant

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Stefan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De warme ontvangst, de vriendelijke bediening en het overheerlijke eten maken een avond Cucinamarangon steeds weer een “blijmaak”moment.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 272aline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier met ons team hartelijk ontvangen en geweldig vriendelijk bediend. Omfat we met zovelen waren (8), was alacarte geen optie, alle begrip daarvoor. Het menu was heerlijk, op smaken niets aan te merken, genieten. Maar het mocht iets meer zijn, we gingen net niet met honger van tafel.
Misschien kan de akoestiek in de zaal wel eens iets gebruiken want als het vol zit, is het nogal lawaaierig.
Maar het blijft wel een aanrader voor wie heerlijk wil eten.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank KrisG840
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2019 beoordeeld

Verleid door de mooie foto's en de setting hadden we beslist om naar Cucinamarangon te gaan. We werden hartelijk verwelkomd door de gastvrouw. Helaas voldeed het eten niet echt aan onze verwachtingen.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Lai Kin C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cucinamarangon bekeken, bekeken ook

 
Turnhout, Antwerpen
Turnhout, Antwerpen
 

In Cucinamarangon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.