Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 119
PricelineUS$ 119
Expedia.comUS$ 119
Hotels.comUS$ 119
StayForLong
Trip.comUS$ 119
Agoda.comUS$ 119
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (167)
Beoordelingen filteren
167 resultaten
Waardering van reizigers
45
67
36
9
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
45
67
36
9
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 167 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2019

We kwamen na een lange fietstocht aan bij dit hotel. Redelijk vriendelijk onthaald en we mochten onze fietsen plaatsen in een pand dat ze net nieuw hadden opgekocht (om extra kamers in te maken?)
Zeer vreemde indruk toen we naar onze kamer gingen, alle deuren van de kamers bleken open te staan en tot onze verbazing waren er maar 3 kamers in heel het hotel bezet. De badkamers was ouderwets en niet echt comfortabel, maar de bedden waren een ramp. We hadden een matras die veel te groot was voor de boxspring eronder waardoor we een hele nacht niet mochten bewegen of we lagen op de grond. In de 'room service' stond dat er beneden een frisdrankenautomaat was. Toen ik mijn vriend naar beneden stuurde achter een lekker drankje kwam hij even later terug boven ' de man van de receptie zegt dat er geen automaat is'. Ik las het zinnetje uit de roomservicebijbel (eindeloos veel pagina's ) voor en hij trok voor een tweede maal naar beneden. Ditmaal kreeg hij van reactie 'oei ik was het vergeten, ik werk hier nog maar een half jaar' :-) Het ontbijt was niet ons ding, veeeel te veel keuze, en niet de meest kwalitatieve producten. Als je je dan nog eens bedenkt dat dit voor max 6 gasten allemaal klaarstaat kan dit niet anders dan een verliespost zijn. Croissants waren van de dag ervoor. Bij het uitchecken lieten we vallen dat de matras echt zeer oncomfortabel was doordat die te groot was en dan kregen we de reactie 'oei, er zijn nieuwe bedden en er was eentje dat fout geleverd was. Jullie hebben deze kamer gekregen'. HOE IN GODSNAAM IS DAT MOGELIJK ALS ER MAAR 3 KAMERS BEZET ZIJN? Worden die sleutels dan niet verborgen tot de kamers in orde zijn? Gelukkig kunnen we er achteraf om lachen maar zijn geld was het niet waard. Hierdoor geen andere best westerns meer voor ons in de toekomst. Zeer vreemd dat dit hotel 4 sterren kan hebben, voor ons eerder een basic 2 sterren...

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank ElineRslr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Turnhout_City_Hotel, Guest Relations Manager van Turnhout City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2019

Beste gast,

Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft om uw verblijf in ons hotel uitgebreid te beoordelen.
Wij willen ons alvast excuseren voor de ongemakken die u heeft ervaren. Uiteraard zullen wij een selectie van uw werkpunten meenemen tijdens toekomstige evaluaties zodat wij onze dienstverlening en faciliteiten verder kunnen optimaliseren.

Er zijn een aantal punten die u aanhaalt als ‘vreemd’ en die volgens ons echter niets met de kwaliteit van het hotel of van de dienstverlening te maken hebben (bezettingsgraad bvb.) maar wij betwisten dus zeker niet al uw opmerkingen en nemen de logische en constructieve feedback zeker mee in ons verbeterproces.

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2019

Regelmatig breng ik zakenrelaties naar dit hotel voor een kort tot middellang verblijf. Stuk voor stuk tevreden vanaf het vlotte maken van de reservatie, upgrade indien mogelijk tot de fijne kamers, de vriendelijke medewerkers en het zeer uitgebreide ontbijt, wat ik zelf geprobeerd heb en absoluut een feestje op zich is. Chapeau !

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Anthony V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Turnhout_City_Hotel, Guest Relations Manager van Turnhout City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2019

Goedenavond, wat fijn te lezen dat uw gasten steeds tevreden zijn en dat alle contact zo aangenaam en vlot verloopt. Al onze medewerkers zetten steeds hard in op gastvrijheid, schoonheid, duidelijke communicatie en een heerlijk uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet. Het doet ons erg veel plezier dat onze inspanningen zo gewaardeerd worden.
Tot snel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2019

Prachtig pand! Mooie locatie in de stad, waarschijnlijk het voormalig stationsgebouw. Dat belooft wat!
Drankjes, snoep, water, alles is gratis. Op dat moment hadden we al op onze hoede moeten zijn, want al snel kwamen we er achter dat die verwennerij goedmakertjes zijn voor de rest van het hotel.

Vreselijke badkamer, klein, antiek, echt niet meer van deze tijd. En dan de bedden... Ze lijken heerlijk zacht te liggen, maar schijn bedriegt. Het is een soort van boxspring, waarbij het bovenste matras veel te groot en veel te zwaar is voor de bodem. Met als gevolg, dat dat bovenste matras langzaam opzij schuift, van de bodem af. Midden in de nacht donder je opeens uit je bed en lig je op de grond!

Er is geen airco, wat wel nodig is. Want ondanks het koele weer is de kamer bloedheet. Gelukkig zit er in het schuine dak een kiepraam. Die open en dat doet de temperatuur goed.
Die nacht keer op keer wakker geworden door het vreselijke bed. Sliepen we eindelijk, wat denk je? Bed DRIJFNAT door de regen die door het raam naar binnenkomt! Raam weer dicht, kamer weer bloedheet.

Iedere euro aan dit hotel besteed is er 1 teveel. Voor ons nooit, nooit, nooit meer!

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank Paul P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Turnhout_City_Hotel, Guest Relations Manager van Turnhout City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2019

Beste gast,
Bedankt voor de tijd die u genomen heeft om uw verblijf te beoordelen.

Allereerst vinden we het jammer dat ons hotel niet aan uw verwachtingen kon voldoen tijdens uw verblijf. Wij begrijpen dat een bepaalde nostalgische stijl van het gebouw alsook de hardheid/zachtheid van matrassen een erg persoonlijke kwestie van voorkeur is.

Wat de airco betreft: die was wel degelijk aanwezig in uw kamer (de afstandsbediening ligt duidelijk op de tafel en de airco zelf staat duidelijk aangegeven in de kamer). Het is wel jammer dat u hier dan ook geen melding van hebt gemaakt. Onze 24u-receptie staat dag en nacht voor onze gasten klaar om alle vragen (rond bvb. airco, ventilators en verkoeling) zo snel mogelijk te beantwoorden en/of te verhelpen. Dat wordt steevast bij check-in vermeld.

In ons hotel heerst een politiek van 24/24u gedienstige klantenservice naar al onze gasten toe. Mensen die regelmatig bij ons logeren weten dit en laten hun appreciatie blijken door middel van goede recensies.

Met vriendelijke groeten,
Guest Relations Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2019

Mooie inrichting met goede service. Openbaar vervoer recht voor de deur. (zowel trein als bus)
Taxi stopplaats eveneens aanwezig. Voldoende parking. Op wandelafstand van de winkelstraat.
Ontbijt op terras is mogelijk.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Camper43730497592
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Turnhout_City_Hotel, Guest Relations Manager van Turnhout City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2019

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Het doet ons plezier dat u genoten heeft van uw verblijf en in het bijzonder van de goede centrale ligging van het hotel.
Tot snel!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2018 via mobiele applicatie

Dit is zeker een aanrader
Vriendelijke ontvangst
Proper kamer alles was er wat je nodig had
Ontbijt super goed
Geen last van treinen of bussen ook al lig ja aan het station
Wij gaan zeker terug als we in de buurt moeten zijn

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank HamontRina
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Turnhout_City_Hotel, Guest Relations Manager van Turnhout City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018

Beste gast,
Wat fijn om te lezen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad.
Het doet ons ontzettend plezier dat u genoten heeft van de service, van de uiterst propere kamer, van het uitgebreide warme en koude ontbijtbuffet en van de rust.
Tot zeer snel weer!
Met vriendelijke groeten,
Turnhout City Hotel team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken