Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sean”
Beoordeling van B&B Eetcafé Edelweiss

B&B Eetcafé Edelweiss
Geclassificeerd als nr. 23 van 75 Restaurants in Turnhout
Prijsklasse: 5 US$ - 27 US$
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
19 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs/kwaliteit kan je niet beter zitten en eten in Turnhout 300gr.steak voor 19.50€ de peper flambe is zalig En de scampis mmm

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank SeanD2861
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (36)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 36 beoordelingen

12 april 2019 beoordeeld

Café met gokautomaten waar je een basismaaltijd van slechte kwaliteit kunt krijgen in de stationsbuurt.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank PasD28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld

Je kan er steeds lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. De bediening is steeds vriendelijk en verzorgd.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank cdh199
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2018 beoordeeld

Nooit ergens lekkerdere ribbejtes gegeten dan daar. Een absolute aanrader. Snel bediend, correcte prijs en overheerlijk !

Datum van bezoek: april 2018
Bedank hoera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2017 beoordeeld

Na heel veel zoeken naar een goed en betaalbaar restaurant toch steeds weer op dit eetcafe uitgekomen. De kaart zag er heel goed uit en soms wil je eens lekker gewoon op een informele wijze een hapje nemen. Welnu, in eetcafe Edelweiss kan dit allemaal. Wel van te voren reserveren als je in het weekend wil gaan want er zijn meerdere mensen die de weg er naar hebben ontdekt. Ondanks de voor sommige mensen wellicht wat oubollig aandoende naam is het personeel jong en energiek en is de menukaart zeker hedendaags. Het eten was voortreffelijk en mooi opgemaakt. Voor iedereen een aanrader dus.

Datum van bezoek: april 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ongergonjdse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steven A, Eigenaar van B&B Eetcafé Edelweiss, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2017

Dankjewel!! :-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die B&B Eetcafé Edelweiss bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen
Turnhout, Antwerpen
 

In B&B Eetcafé Edelweiss geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding