Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vriendelijk, matig menu ”
Beoordeling van De Cinema Restaurant

De Cinema Restaurant
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 17 van 77 Restaurants in Turnhout
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
12 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke, wat stillere bediening hier. De service van de mensen is goed, accuraat en snel.
Menu is uitgebreid maar het valt op dat ze hier amper gezonde dingen op de kaart hebben staan: voornamelijk pizza's, pasta's en schotels. Als je lekker simpel wilt gaan eten, moet je hier zijn.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank L B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (110)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 110 beoordelingen

14 juli 2020 beoordeeld

Voor de zoveelste keer gegeten in De Cinema. Omwille van de coronatoestanden en de vakantie was het redelijk rustig daar anders altijd overvol en druk is. Maar dat terzijde was er nu tijd en aandacht voor de klanten. De bediening was goed en het eten zoals steeds snel klaar. Maar ook lekker.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dirk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2020 beoordeeld

Hier kun je terecht voor allerlei verschillende gerechten met over het algemeen een correcte en snelle bediening. Ook prijs/kwaliteit is correct.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarJaWiVE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Al verschillende malen hier eten besteld dat aan huis wordt geleverd. Het eten is lekker, maar niet echt te vergelijken met als je in de zaak gaat eten. De pizza's en pasta's zijn nu eenmaal aan huis geleverd niet zo lekker.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank gilae2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier komen wij zeker 2x per maand eten. Heel snel, lekker en vriendelijke bediening. Meer hoeft dat voor ons niet te zijn.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Jolien1989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Cinema Restaurant bekeken, bekeken ook

Turnhout, Antwerpen
Turnhout, Antwerpen
 
Turnhout, Antwerpen
 

In De Cinema Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.