Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend gegeten, perfecte bediening.”
Beoordeling van Brasserie Stadspark

Brasserie Stadspark
Geclassificeerd als nr. 23 van 77 Restaurants in Turnhout
Prijsklasse: 12 US$ - 36 US$
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend gegeten met steak tartaar - prima gekruid rundvlees- en videe met ferme stukken lekkere kip. Mooi en fris slaatje met perfecte frieten. Zelfs de mayonaise was lekker. Interessante en verrassende mouelleux, fantasieloze ijskoffie. Originele en oogstrelende presentatie op het bord. Vriendelijke, voorkomende en aangename bediening. Ruime setting. Een verademing in coronatijden.

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank Janopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (176)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 177 beoordelingen

17 augustus 2020 beoordeeld

Heb hier lekker gegeten om 14u30 in de namiddag! Dat is meteen ook hun enorme voordeel. De keuken is doorlopend open en ze hebben een leuke menukaart.....

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Herman V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2020 beoordeeld

ook te duur prijs kwaliteit, vrij lange wachttijd en niet zo vriendelijke bediening,mij zien ze hier dus niet meer terug.
Heb er al een paar keer geprobeerd maar toch telkens geen voldoening.

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank Daydream626619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je ergens regelmatig gaat eten en je krijgt altijd een constante kwaliteit voorgeschoteld, dan weet je waarom je ook terug gaat

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank michael_sofie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2020 beoordeeld

Goed geplaatst, verzorgd eten en aangename bediening. Schappelijke prijzen.Zeker een bezoek waard. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hugo_2300_117
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Stadspark bekeken, bekeken ook

 
Turnhout, Antwerpen
 

In Brasserie Stadspark geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.