Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (22)
Beoordelingen filteren
22 resultaten
Waardering van reizigers
2
3
6
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2
3
6
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 22 beoordelingen
Beoordeeld op 4 mei 2019

wij 2 volwassen en 1 kind hebben hier 1 nacht geslapen en we vonden het super hadden een nette kamer met alle voorzieningen , gewoon hebben we geen haardroger gevonden maar anders was alles super, zeer vriendelijk persooneel, en zeer behulpzaam, het onbijt begint maar om 9uur maar is wel super lekker , het was de eerst keer dat we daar geslapen hebben maar zeker niet de laatste keer, we komen terug.
Fam.dekiere

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Journey584948
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2019

Onlangs met een groep vrienden nog eens iets gaan eten. Het was er redelijk druk maar de bediening was heel vlot en super vriendelijk. De maaltijden werden bijna gelijktijdig gebracht en waren echt lekker. Er waait een aangename wind door deze zaak

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Service
Bedank CarlosHerentals
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2018 via mobiele applicatie

Personeel was heel vriendelijk, we zijn ook goed begeleid naar de privé-parking van het hotel en de manager heeft ook alles doorgegeven aan de politie zodat we geen bekeuring zouden krijgen, omdat je een voetgangers gebied in moet met de auto. Het hotel heeft hele smalle trap-tredes. De hotelkamer keek uit op de grote markt. Voor 1 nacht was het voldoende, maar de badkamer met wc was echt superklein een gemiddelde invalide-toilet is nog groter. Wij hadden geen ontbijt bij geboekt, omdat wij dat te duur vinden en op zondagochtend zijn de bakkers in Turnhout open en haal ik liever daar wat te eten.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Miertje P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Leuke en vriendelijke bediening. Top eten en niet te prijzig. Omeletten met spek is behoorlijk gevuld en extra vers brood. Gewoon Belgisch ontbijt zonder te veel blabla. Dagelijkse kost die heerlijk is bereid.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank willyenmo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2018 via mobiele applicatie

Hier op terras gezeten in de zon. Glas frisdrank en een verse wafel erbij. Gezellig gedeelte van Turnhout met verschillende terrassen / restaurants. Centrum van Turnhout is niet zoals vele stadscentrums autovrij hier mogen de auto 's gewoon door centrum rijden.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JolandaBali
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken